Две големи страсти владеят душата на шеф Виктор Ангелов, който ще бъде водещ на очакваното да се превърне в хит по „Нова“ предаване „Hell’s Kitchen”. Първата е приготвянето на гурме кухня, а втората - ретро автомобилите.

Старите коли са в състояние да го зарадват не по-малко, отколкото сътворяването на кулинарен шедьовър. Манията на шеф Ангелов по ретро возилата е от години и в нея той е вложил вече четвърт милион лева.

Интересът към колите се зародил още в детска възраст. Когато баща му го учил да шофира, Виктор бил толкова малък, че не стигал педалите, а само въртял кормилото. И когато всички мислели, че той ще посвети живота си на автомобилите, баща му го насочил към кулинарията. Когато започнал да печели от професията си зад печката, Виктор станал колекционер на ретро возила, пише „Галерия“.

Първото открил под един мост на метрото. Видът му бил като за скраб, но след година и половина Ангелов го преобразил и станал като излязъл от шоуруум. Всичките му гаражни съкровища са ремонтирани изцяло, след което са били регистрирани. Напълно годни са за движение. С всеки от тях Виктор изминава между 200 и 500 км. Вече е притежател на 8 ретро возила, а любимите му марка е „Мерцедес“. Има модели от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години.