Поведението на софиянката Христина в риалитито „Фермата“ все по-често става повод за коментари.

Участничката още с влизането си в шоуто обяви, че граби с пълни шепи от живота, а алкохолът е неизменна част от ежедневието й. Престоят й във „Фермата“ обаче рязко пречи на навиците й, въпреки че от екипа по специални поводи, като например победа на дуел, предоставят на играчите и алкохол. Когато Христина се добере до него, тя няма притеснения да пие и денем, и нощем, дори се презапасява с повече количество. Фактът, че от известно време купонджийката не се разделя с кенчетата бира, определено не остава незабелязано от съфермерите й.

Плейбоят Роман от отбора на емигрантите сподели в разговор с лесовъдката Милена от тукашните българи, че за него това не е нормално. Той дори отбеляза, че момичето пие дори по време на закуска. „Не й знам живота и нямам право да го коментирам“, отговори на свой ред лесовъдката. Тя обаче даде да се разбере, че навън неведнъж е срещала хора като Христина, които отричат да имат проблем с алкохола.

Самата софиянка на свой ред обясни, че тя е като всеки втори българин, на когото салатката и ракията са му закон и че не вижда нищо лошо в това.