Прочулата се с участието си в кастингите за Music Idol II, където изпя поразяваща "гавърверсия" "Кен Лий" на песента на Марая Кери "Without you", Валентина Хасан роди близнаци.
Малките са кръстени Валентино и Денис. Фенове навивали нашенката, която от 5 години живее в Испания, да кръсти отрочетата си Кен и Лий, но тя не се навила. Валентина Хасан споделя сега, че след като е станала толкова известна няколко испански и американски медии и предлагат хонорар, за да я снимат в дома й заедно с бебетата.

БЛИЦ припомня, че изпълнението на Валентина Хасан на Кен Лий стана световен хит и беше обявена за най-лошия кавър по Марая Кери. Валентина Хасан дори лъсна с него на заглавна страница в онлайн изданието на "Пийпъл" (People.com), заедно с фотосесията на Джей Ло с новородените й близнаци, за която са платени 6 млн. долара.

"Кен лий" се сдоби и с ремиксирана версия, разпространена в интернет и видяна няколко милиона пъти.

Валентина Хасан е родена е в град Койнаре, Плевенско, макар че на прослушването за Мюзик Айдъл посочи, че идва от село Звезделина. Изпълнението на Марая Кери разучила по слух от 15-годишна и едва след участието си в "Мюзик айдъл" прочела английския текст. На кастингите се явила случайно - след като се прибрала у дома заради имотна сделка и видяла рекламите за музикалното риалити. /БЛИЦ