Нови герои, нови обрати и невиждани предизвикателства – това са само част от изненадите за зрителите през този сезон, който ще стартира на 14 септември от 20.00 ч. в ефира на Нова телевизия, пише show.blitz.bg

С поглед зад кулисите, от морето актрисата Силвия Петкова, на която е поверена една от главните роли, сподели своите впечатления от новите лица и сюжетни линии в сериала.

"С Кера не си приличаме особено. Тя е много по-здраво стъпила на земята. Животът я е очукал, реакциите й са по-обрани. Докато аз съм си дивак, много съм експресивна във всичко – в емоциите, в чувствата. В новия сезон ще има интересни неща, но по-скоро в другата сюжетна линия, където са и новите лица, които влизат в сериала. При Кера нещата се развиват много по-спокойно от предходния сезон, без Бонка да е на всеки метър. Тя ще търси различни неща, но има какво да се проследи и в нашата сюжетна линия. Чакам с нетърпение да гледам, защото сезон 2 е съвсем различен спрямо предходния."

Вижте още СНИМКИ на Силвия Петкова в show.blitz.bg

"Обяснявам си успехът на първи сезон на „Пътят на честта“ с това, че самата история е много близка до хората. Вярвам, че всеки един зрител е припознал себе си в някой от персонажите. Намерил е сходна ситуация в своя личен живот. Радвам се, че успяхме да се харесаме на зрителите и да задържим вниманието им."

"Опитвам се да живея така, че да се наслаждавам на всичко, да не съжалявам за нищо и с усмивка да приемам това, което предстои. Не харесвам да наричаме нещата трудни, а да ги случваме с лекота. Септември наближава и с нови сили ще с върнем в Театър „София“, където очакваме да изкараме една страхотна премиера."

От октомври в Театър „София“ почитателите на Силвия Петкова ще могат да я гледат в пиесата „Цветята“.