Френско пенливо газирано био вино на компанията "Френч Блум" може да ви послужи като оригинален подарък за деня на влюбените "Свети Валентин". Всички кювета на Френч Блуум са направени от 100% натурални и органични съставки, което води до естествено здравословна напитка с ниско съдържание на калории. 

Този уникален продукт може да бъде поръчан на онлайн магазина на компанията с безплатна доставка.

От избора на гроздето до бутилирането, това безалкохолно френско пенливо вино е резултат на прецизен бленд от деалкохолизирани органични вина Шардоне и Пино Ноар и естествени съставки. Създателите на продуктите вярват, че най-добрите храни и напитки се раждат по естествен начин от земята, затова тези вина без алкохол също са и без оцветители, консерванти, сулфити и добавена захар.

Повече от две години изследвания, разработки и технически нововъведения са необходими, за да се постигне балансът и ароматната сложност на деалкохолизираните вина “Льо Блан” и “Льо Розе”. Екип от експерти разработва нови техники и средства, вдъхновени от чудесата на природата, за да сътвори една толкова изтънчена и уникална рецепта.

Така структурата на пенливите вина на Френч Блуум достига благороден характер, сравним с този на шампанското и изисканите вина. За да се запазят целостта на вкусовете и да се  предложи възможно най-здравословното пенливо вино, тези органични вина се подлагат на ръчен процес на деалкохолизация, който води до 0,0% алкохолно съдържание. Добавянето на фините мехурчета към безалкохолните вина става по елегантен начин в края на процеса.

ПЕРФЕКТНО БАЛАНСИРАНИ

Благодарение на уникална технология при създаването на изключителния ароматен бленд колекцията от безалкохолни пенливи вина Френч Блуум предлага незабравимо дегустационно изживяване. 

Всяко едно от двете безалкохолни кювета е сложно уравнение от естествени съставки за постигане на хармония между минералност, интензивност, дълбочина и свежест. 

Дегустацията на  безалкохолните пенливи вина е замислена като сетивно пътешествие за удоволствие, където всяка стъпка разкрива нов аспект, колкото смел, толкова и балансиран.

Много повече от алтернатива на класическите вина, безалкохолните шедьоври на Френч Блуум въплъщават емоция, характер, индивидуалност, която вашите гости ще могат да оценят, за да направят всички ценни моменти на споделяне “искрящо” вълнуващи. 

НАЙ-ЦЕННОТО ОТ ФРЕНСКОТО ПОЗНАНИЕ

Благодарение на първите опити на монаха Дом Периньон в края на 17 век шампанското се ражда в едноименния регион на Франция. Това познание е претърпяло сериозни иновации през вековете, за да се превърне в неразделна част от историческото наследство на Франция, чието съвършенство е признато по целия свят. Много повече от Родина на шампанското, днес Франция е една от страните, специализирани в различни процеси при производството пенливо вино.

350 години след чисто френското откритие на техниките за производството на пенливо вино, Френч Блуум взаимства от тези знания, придобити след много опит, за да създаде ново превъзходство на френското празнуване, но този път без алкохол.

ДЕЛИКАТНОТО ВИНО СЕ СЪЧЕТАВА С ДЕЛИКАТНИ ЯСТИЯ

Много повече от обикновена алтернатива на вината и шампанското, вината на  Френч Блуум са създадени да придадат допълнителна стойност на всеки ваш празник. Можете да го отворите по време на всеки празник, всеки повод или събитие, можете да го консумирате в къщи с близките, това е перфектният аперитив, но и най-доброто съчетание с фина и деликатно приготвена храна. Много сомелиери и миксолози вече са интегрирали Френч Блуум в своето меню, за да създадат различни иновативни и смели рецепти. И накрая, ароматните нотки на безалкохолните пенливи вина се съчетават перфектно с най-изисканите ястия за изключителни празници в добра компания.

ОСНОВАТЕЛКИТЕ

Маги Фрережан-Тетанже и Констанс Яблонски

Дългогодишни приятели, Констанс и Маги, които живеят от двете страни на Атлантическия океан, се срещат отново в Париж през 2019 г. Маги, директор на авторитетния гид за висша гастрономия “Мишлен”, е бременна с близнаци. Констанс преследва кариерата си на топ модел. И двете са водени от стремеж към благополучие във всяка една област на живота. Като чести гости на различни социални събирания те осъзнават, че безалкохолни, празнични и изискани напитки не съществуват. Така се ражда идеята за Френч Блуум. Чрез своя иновативен, основан от жени генезис, марката Френч Блуум дава алтернатива и привлича онези, които искат да празнуват елегантно и различно, като се възползват максимално от ценните моменти, споделени с приятелите и семейството. Букет от това, от което са направени спомените...

НЯМА ПАРТИ БЕЗ АЛКОХОЛ?

НЕ И ЗА НАС!

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Празник за всички, навсякъде.

Създадени, за да позволят на всеки да празнува големи и малки събития с еднакво удоволствие, вината на Френч Блуум дават единствена по рода си алтернатива. Това са безалкохолни органични пенливи вина посветени на тези, които искат да съберат любимите си хора и да празнуват без никакво притеснение. Това позволява на всеки човек от всички сфери на живота да се срещне, сподели и празнува истински заедно. Амбицията на Френч Блуум е да бъде в сърцето на тези моменти на празничност, които позволяват на всеки да отстоява своята уникалност, без компромис, докато се наслаждава на истински автентични моменти с другите. 

КОНСТАНС ЯБЛОНСКИ

Забързаният начин на живот, на “обикаляне” на земното кълбо по време на кариерата ѝ на топмодел, дългите работни часове и редовните промени в работното време, съчетани с очакванията на индустрията за почти физическо съвършенство, тласкат Констанс да приеме напълно здравословен начин на живот, като същевременно се стреми да намери идеален здравословен  баланс.

Само чрез приоритизиране на грижата за себе си, съчетана с грижата за ума и  тялото, Констанс може да има енергията и издръжливостта, за да се справи с всички предизвикателства пред себе си.

Констанс отказва да пожертва разнообразния социален живот, който води, тъй като знае колко важни са социалните връзки.

След създаването на продукт, който ни позволява да сме социални по съвсем друг начин да, Констанс преоткри себе си и получи още повече енергия в активния си живот. 

МАГИ ФРЕРЖАН-ТЕТАНЖЕ

Маги и Констанс се запознават в Ню Йорк тъй като посещават един и същ пилатес център. Споделяйки сходни идеи за здравословен начин на живот двете откриват, че се стремят към цялостен житейски баланс.

Маги е  любител на кулинарията и висшата  гастрономия и кариерата й в ръководството на гида “Мишлен” ѝ дава достъп до най-добрите ресторанти в света. Когато тя забременява с близнаци внезапно осъзнава, че не знае какво да съчетае с изкусно сготвените ястия пред нея, тъй като не съществуват истински подходящи за бременни алтернативи на елегантното пенливо вино.

Докато е бременна, Маги се чувства също така  изолирана от социалните събития, защото е наясно, че здравето на бебетата в нея е по-важно от това да се насладиш на чаша пенливо вино. 

БЪДЕЩЕТО НА УНИКАЛНИЯТ ФРЕНСКИ ПРОДУКТ 

За да ги подкрепят в техния амбициозен и революционен проект, към съоснователките на Френч Блуум се присъединяват двама експерти от света на френските вина и шампанско.

Родолф Фрержан-Тетанже, изпълнителен директор на Къщата за шампанско Фрержан Фрер , базирана в Авиз, фокусирана единствено върху шампанско от първокласни Гран и Премие Крю. Доказан предприемач и съпруг на Маги, той допринася със своите познания в разработването на вината и дава необходимите технологични инструменти и експертиза необходими за изграждането на уникалната вкусова архитектура на Френч Блуум.

Карл Елин, бивш ръководител на Къщата за шампанско Круг, във Франция и САЩ, се присъединява към приключението на тази нова безалкохолна иновация, носейки със себе си уникално френско ноу-хау. Неговото изключителното разбиране на процесите на правене на вино с мехурчета, помага да се разработи новото съвършенство на Френското пенливо вино.

Биологичното френско грозде придава приятна киселинност на избраното за най-доброто безалкохолно пенливо розе без алкохол, а красивите бутилки призовават за празнуване веднага щом отворите тапата.“ - CNN

Защо безалкохолното пенливо вино Френч Блуум не е шампанско?

Търсите пенлива и празнична напитка, но без алкохолното съдържание на шампанското или на другите пенливи вина? 

Деалкохолизираното пенливо вино Френч Блуум  може да се превърне във вашето предпочитано вино от такъв тип. Дори ако неговата структура, стил и характер се доближава до благородния характер, сравним с този на шампанското и другите изискани пенливи  вина, някои разлики остават. Нека отворим бутилка и да изследваме!

1.Френч Блуум са безалкохолни пенливи вина, които се произвеждат следвайки органично био производство в Лангедок, Южна Франция, а не в Шампан.

Регионът Шампан и вината от Шампан са с контролирано наименование за произход и защитено наименование за произход. Това означава, че шампанското може да се произвежда само в региона Шампан във Франция и процесът на производство се регулира от строги правила. Традиционният метод за производство на шампанско включва вторична ферментация в бутилката, която дава на виното фините мехурчета. От друга страна,  безалкохолните и органични пенливи вина на  Френч Блуум се произвеждат в Лангедок, Франция, направени от био Шардоне с процес на деалкохолизация с добавяне на най-фините мехурчета на финала. 

2. Пенливи вина на Френч Блуум са напълно безалкохолни, точно обратното на шампанското

Както подсказва името, нашите безалкохолни пенливи вина имат 0,0% алкохол. Шампанското, от друга страна, обикновено има алкохолно съдържание от около 12%. Двете кювета се считат за чудесна алтернатива за тези, които искат да се насладят на вкуса и изживяването на ефервесцентното вино,  без натоварване и отрицателни странични ефекти. Можете да очаквате изцяло ново  пътешествие на сетивата с Френч Блуум.

3. Преживяването докато опитвате Френч Блуум е различно от това, което изпитвате с чаша шампанско. 

Шампанското е известно със своите сложни и богати вкусове, с нотки на плодове, мая и препечен хляб. Процесът на стареене също добавя дълбочина и характер на виното. Безалкохолните органични пенливи вина Френч Блуум имат друга структура, макар и също толкова сложна и отличителна. В зависимост от кювето, очаквайте добре балансиран вкусов профил между киселинност и минералност, с ароматни нотки на цитрусови плодове, горски плодове и цветя. Липсата на алкохол също може да ги направи да изглеждат малко трудни за гастрономия от шампанското. Въпреки че може да имат по-различен вкус, двата органични продукти без алкохол са с 5 пъти по-малко калории от традиционното шампанско.

4. Пенливите вина Френч Блуум имат много ползи за здравето

Въпреки че шампанското е известно с луксозния си вкус, то съдържа и калории, захар и алкохол, които могат да имат отрицателни последици за здравето. Колекцията Френч Блуум е по-здравословен вариант, с по-малко калории, направен от органични съставки и без алкохолно съдържание. Те също са чудесен избор за тези, които са бременни, кърмят или имат медицински състояния, които им пречат да консумират алкохол.

В заключение, въпреки че има някои прилики между шампанското и безалкохолните пенливи вина, има и значителни разлики в техния произход, производство, вкус и ползи за здравето. В крайна сметка изборът между двете се свежда до лични предпочитания и обстоятелства. Така че, независимо дали празнувате специален повод или просто искате да се насладите на чаша пенливо вино, има пенливо вино за всеки. Наздраве!

Безалкохолно вино LE ROSÉ

Organic French Bubbly, 0.0% Alcohol

Льо Розе

С добре балансирана сложност, розето има изключително хармоничен вкус с приятна минералност и свежест, за да разкрие на финала истински цветен букет с живи ароматни нотки. Обилен изблик на розови листенца, подкрепен с освежаваща киселинността и усещането за прясно набрани червени плодове, комбинирани с нотки на суха бяла праскова. Почеркът на френско Шардоне с нотка на Пино Ноар се подсилва от тези ярки, искрящи аромати.

ДЕГУСТАЦИОННИ ХАРАКТЕРИСТИКИ 
Розови листа - Червени плодове - Бяла праскова

РОЗОВИ ЛИСТЕНЦА
Розата е най-романтичното цвете, а ароматът на розови листа разкрива усещане за свежест и абсолютна мекота. Цветният букет със страстни нюанси разцъфтява от първите нотки на вкус като деликатна целувка.

ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ
Този аромат често асоциираме с изкушението. Прясно набраните червени плодове се открояват със своята жизненост и киселинен характер. Акцентите на свежест предлагат приятна експлозия, богата на вкусове.

БЯЛА ПРАСКОВА
Месеста и сочна, бялата праскова разкрива своя богат и свеж характер за наше най-голямо удоволствие. Нейната приятна тръпчивост и мек баланс определят изкушаващия вкус на Френч Блуум “Льо Розе”.

МЕЖДУНАРОДНО ОТЛИЧИЕ ЗА НАЙ-ДОБРО ПЕНЛИВО ВИНО 2023
Победител за най-добър Пенливо без Алкохол в света

СЪСТАВКИ
Деалкохолизирано био вино, газирана изворна вода от Женсак, био гроздов сок, органични натурални аромати. 

УЕЛНЕС ИНФОРМАЦИЯ 
Сертифицирано веган - органично - халал
0,0% алкохол
Подходящ за бременни
Ниско калорично
Без сулфити
Без консерванти
Без добавена захар, 5,9g/ 100ml

ФРЕНЧ БЛУУМ ВИНО ЗА ВСЕКИ МОМЕНТ
_

Когато изпитваме простото удоволствието да сме заедно
Френч Блуум приканва към споделяне. Комплексната и естествена ароматна структура, допълнена от изключително познаване на производството на пенливо вино ни гарантират безкрайни моменти заедно, запечатани в паметта на всеки. За семеен обяд, брънч с приятели или романтична вечеря, Френч Блуум “Льо Розе” има способността да събере всичките ви любими хора на един весел и лек празник.ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ

За да се насладите напълно на ароматите на “Льо Розе”, ви препоръчваме да го сервирате много охладено на 2-4 C° във висока , предварително охладена чаша, и най-важното заобиколени от любимите ви хора.
За да се насладите на Френч Блуум по различен начин, изсипете напитката в чаша за бургундско вино, пълна с лед, гарнирана с малини или резен ягода.

FORBIDDEN FIZZ коктейл

Създаден от Жан Витал, разработчик на коктейли на Иви Колекшън, този коктейл, направен с безалкохолно и органично пенливо Френч Блуум “Льо Розе”, е истинска експлозия от вкусове. Прясно набраните ягоди омекотяват фините горчиви нотки на абсента и засилват вкусовите усещания. Интензивен, уникален и запомнящ се, Forbidden Fizz ще внесе нотка дързост във вашите дълги и горещи летни вечери.

60 мл прясно изцеден сок от ягоди
120 ml Френч Блуум “Льо Розе”
3 капки безалкохолен горчив абсент 

Безалкохолно вино LE BLANC,

Organic French Bubbly, 0.0% Alcohol

Льо Блан 

Фантастичен бленд от делакохолизирано френско био Шардоне, Френч Блуум “Льо Блан” се отваря към завладяваща минералност с акценти на круша, което определя неподражаемия стил на марката. Между киселинност и дълбочина, виното разкрива изкушаващи флорални аромати. Неговите тропически нотки са последвани от вкусове на златна ябълка, намеци на бели цветя и леко пикантни цитрусови плодове с искряща свежест.

ДЕГУСТАЦИОННИ ХАРАКТЕРИСТИКИ 

Круша - Бели цветя - Пикантен цитрус

МЕЖДУНАРОДНО ОТЛИЧИЕ ЗА НАЙ-ДОБРО ПЕНЛИВО ВИНО 2023
Победител за най-добър Пенливо без Алкохол в света

СЪСТАВКИ
Деалкохолизирано био вино, газирана изворна вода от Женсак, био гроздов сок и органични натурални аромати.

УЕЛНЕС ИНФОРМАЦИЯ 
Сертифицирано веган - органично - халал
0,0% алкохол
Подходящ за бременни
Ниско калорично
Без сулфити
Без консерванти
Без добавена захар, 5,9g/ 100ml

ФРЕНЧ БЛУУМ ВИНО ЗА ВСЕКИ МОМЕНТ
_

Вино за безброй моменти на споделяне.
Минералността на Френч Блуум “Льо Блан” ще се съчетае идеално с всяко ваше ястие, за да създаде комбинации от нови балансирани вкусове, които ще зарадват всичките ви гости. Направено от 100% натурални и органични съставки, това безалкохолно пенливо вино е идеално за събиране на всички заедно, без изключение!

КРУША
Освежаващи и вкусни, нотките на круша носят и леко киселинно, топящо се докосване. Този невероятно сочен плод придава изискана свежест, подчертавайки целият финес на различните аромати на Френч Блуум “Льо Блан”.

БЕЛИ ЦВЕТЯ
Осезаеми, изкушаващи и ясно изразени, акцентите на бели цветя са в сърцевината Френч Блуум “Льо Блан”. 
Дискретният букет от бели венчелистчета издига цялата ароматна гама с напорист, прахообразен характер.

ПИКАНТЕН ЦИТРУС
Тръпчиви и освежаващи нотки на пикантен цитрус, носят със себе си плътни пикантни аромати към флоралния букет на Френч Блуум “Льо Блан”. Ободряващ и тонизиращ.

ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ

За да се насладите напълно на ароматите на “Льо Блан”, ви препоръчваме да го сервирате много охладено на 2-4 C° във висока , предварително охладена чаша, и най-важното заобиколени от любимите ви хора.

За да се насладите на French Bloom по различен начин, изсипете виното в чаша за бургундско вино, пълна с лед, покрита с резен от любимия ви цитрус.

„Истинска наслада; ще отпивате с удоволствие забравяйки, че няма алкохол!“
Дъ Дринкс Рипорт 

GOLDEN KICK коктейл 

Вдъхновяващ и вълнуващ, известният миксолог Жан Витал ви залива с вълна свежест във вашите знойни вечери с безалкохолния коктейл Golden Kick. Тази умна комбинация от джинджифил и куркума е пищна среща с вкусното френско безалкохолно пенливо вино Френч Блуум “Льо Блан”. Коктейлът, създаден от разработчика на коктейли на Иви Груп, ще заслепи всичките ви близки с лъчезарния си характер. 
Задължително да се опита.

20 мл сок от джинджифил
3 капки куркума
120 мл Френч Блуум “Льо Блан”.

СЛЕД ДЕГУСТАЦИЯ
За да запазите най-добре вашата бутилка Френч Блуум, съхранявайте я в хладилник с херметична капачка, като тези, използвани за шампанско.
Тапата ви позволява да запазите ценните мехурчета, както и целостта на вкусовете на вашето кюве до 48 часа.


БИО ПРОДУКТ, ПРОИЗВЕДЕН С УНИКАЛНО ФРЕНСКО НОУ-ХАУ

Френч Блуум създава нов начин да бъдем с нашите близки за моменти на удоволствие и празници, споделени между всички - семейство и приятели, във всички сфери на живота. Направени от органично деалкохолизирано шардоне и пино ноар, тези безалкохолни френски пенливи вина са единствена по рода си пресечна точка на френската традиция и иновациите.

СВЕТОВНИ НАГРАДИ ЗА ПЕНЛИВО ВИНО

Френч Блуум беше избрано за най-доброто безалкохолно вино в света на Световните награди за пенливо вино за 2023 г.

Световните награди за напитки, представяни всяка година от Дъ Дринкс Рипорт (The Drinks Report) се превърнаха в еталон при независимите класации на вина и спиртни напитки. Те се оказаха популярни както сред производителите, така и сред потребителите - всички търсещи да открият най-доброто в света. Френч Блуум  беше избрано от независими експерти в индустрията по време на сляпа дегустация и строга политика при оценяването. Критериите за оценяване включваха баланс, сложност, външен вид и цялостно представяне.

 Този уникален продукт може да бъде поръчан на онлайн магазина на компанията с безплатна доставка: bnkwines.bg.

Introduction to French Bloom Sept 23 by Blitz bg on Scribd

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук