15-годишната пловдивчанка Сузанита много пъти е казвала, че не се срамува от поведението си, и че въпреки скандалните клипове и снимки, тя е отлична ученичка, а всичко, което се случва на сцената си остава там. В скорошно свое интервю обаче, изпълнителката си призна, че вече има интимни отношения с гаджето си - мускулестият Александър Атанасов, който е близо 8 години по-голям от нея и Сузанита намира това за напълно нормално, пише trafficnews.bg.
Съвсем скоро, тя дори пусна специално клипче с уточнения:

„Правя това клипче, за да изясня някои неща. Става въпрос за новините, разпространени в социалните мрежи. Ще започна с въпросното момче от Велинград – Александър. Да, ние ходим! Той е на 22 години, подкрепяме се и съм щастлива. Няма нищо по-хубаво и от това, че родителите ми го познават, одобряват и се разбират перфектно. Бяха се разпространили някакви измислици, че съм се скарала с баща ми – няма нищо подобно. Бъдете сигурни, че ще шаря още и не мисля, че има нещо лошо в това. Баща ми ме подкрепя, лично ме подкрепя. Другото, което искам да кажа е, че по никакъв начин кариерата не пречи на образованието ми. Даже отделям време за уроци, за приятелите ми, за родителите ми, за Сашо“, заявява Сузанита.

Дъщерята на Орхан Мурад сподели още, че за първи път е усетила любовни трепети, когато е била на 12 години, но показвала любовта си само с целувки и нищо повече.

Към днешна дата обаче, тя е щастлива с човека до себе си и му е напълно отдадена. 

По-всичко личи, че тийнейджърката вече прави секс, но за сметка на това алкохолът и дрогата и били напълно забранени от родителите й и тя стриктно изпълнявала наложените забрани. По-време на участия, певицата от Пловдив си позволявала да пие само енергийни напитки и фрешове. 

Явно Сузанита следи стриктно кое е полезно и кое не и се опитва да води здравословен начин на живот. Изпълнителката не близвала дюнери, защото били много вредни. Избягвала и месото, защото не било любимата й храна. Пловдивчанката предпочитала да се храни с ориз, спанак и зеленчукови крем супи. Постоянно пиела фрешове, като редувала напитка от зелени плодове и зеленчуци с друга от червено цвекло, бяла ряпа и други. По този начин те не й омръзвали и се превърнали в любим начин да поддържа здравословен хранителен режим.