Фейсбук изригна срещу новата Мис България. Пак избраха нещо изкуствено. Тежкият грим и джуките отново победиха, после се чудим защо нямаме успехи в световния конкурс, а уж българките били сред най- красивите жени, пишат потребители в мрежата, цитирани от "Марица".

 В местните групи се върти снимка на претендентката от Хасково- димитровградчанката Габриела Вълкова и на победителката Тамара Георгиева. Между двете има голяма разлика.Габриела Вълкова

Димитровградчанката е свежа, излъчва младост и естествена красота, докато другото момиче изпъква с устни и тежък грим, които видимо я застаряват и тя изглежда поне 30-годишна. Това събра недоволството на хората във фейсбук.    

  Ето част от коментарите под снимките:

 Всичко е нагласено, не се чуди

 Не е за вярване,но така е в БГ

 Съвсем.в реда на нещата и на конкурса...

 Ужас коя я е избрал тази за мис България.нашето момиче е красавица а тази прилича на баба,сбръчкана

 Максимата на конкурса "красотата ще спаси света" вече не е актуална.

 Нистина това е ненормално

 Кофти кадър са подбрали...надали изглежда чак толкова трагично

Освен в местните групи снощният конкурс се коментира и в други. Преобладава негативното отношение към избора на журито, тъй като според потребителите на социалната мрежа, в конкурса е имало поне още 2-3 момичета, които заслужават титлата, тъй като се отличават с естествена красота и излъчване.  

Сред участничките е и танцьорката от „Гранд” Мирослава Дойчева, която е от Хасково, но бе представител на Свиленград. Момичето също изглежда далеч по- добре от новата Мис България, смятат хората в групите.