Моделът Кристин Илиева, която тежко пострада в катастрофа с кола, управлявана от певицата Дивна, пусна трогателно ВИДЕО в социалната мрежа, на което прави първите си крачки навън.
Красивата блондинка получи много тежки наранявания при инцидента и на двата си крака, като първоначалните информации бяха, че ще се наложи ампутация на десния й крайник. Все пак, след седмици в барокамера, множество операции и кръвопреливания, младото момиче се възстановява.
 


Преди минути тя публикува трогателно видео, на което едва се крепи на проходилка, но все пак се мъчи да ходи. До нея е баща й, а най-вероятно зад камерата е майка й. 


Преди време Илиева пусна кадри, на които празнуваше точно рождения ден на единия си родител. Това всъщност бе и първата снимка на Кристин от болницата.


Моделът вече два пъти ходи до Турция за операции, като вторият бе, след като се бе влошила. В медийното пространство Илиева събираше пари за лечението си. След като десетки хора дариха, а много звезди зовяха феновете си да помогнат на младото момиче, сумата от 65 000 евро бе събрана.

 
 

Първи крачки навън!!! Смело напред!!! БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА!!! ❤️????????????

Публикация, споделена от #christineilieva (@christineilieva) на