Като дъщеря на двама от най-известните холивудски актьори, Румър Уилис е родена на червения килим и се радва на какви ли не привилегии. 30-годишната жена, обаче, разкрива не толкова приятната страна на това да си дете на Брус Уилис и Деми Мур.
 

Тя била обект на постоянно дразнене, мнозина я наричали с обидни имена като „картофена глава“, когато била малка.
 
Сега Румър, която също е актриса и участва в дългоочакваната лента „Имало едно време в Холивуд“, проговаря пред „Хъфингтън Поуст“ и разкрива как тормозът в тийнейджърските години почти я съсипал.
 
До 15-годишна възраст тя живяла в селски район в Айдахо, но след това заедно със сестрите си Талула и Скаут се преместила в Холивуд да живеят с родителите си.
 
Там тя попаднала под вниманието на клюкарските блогове, които говорели грубо за външния ѝ вид.
 
„Казваха, че имам огромна челюст. Казваха, че имам „картофена глава“. Когато си на 14 или 15, още не разбираш, че трябва да цениш себе си“, казва тя.
 
„Мислех си: „Добре, значи ако стана кльощава или ако се обличам по правилния начин или се показвам по хипер секси начин и се обличам по този начин, тогава ще бъда ценена“, допълва тя.
 
Уилис разказва още, че започнала да си мисли, че стойността ѝ се определя от това дали е желана от мъжете, а не това, което мисли за себе си.
 
За нейн късмет майка ѝ Деми Мур се намесила и ѝ  напомнила да не обръща внимание на грубите неща, които се говорят за нея.
 
Румър си спомни и за свое интервю, което трябвало да даде през 2016 година, но отменила, защото фотографът обработил с фотошоп челюстта ѝ. „Независимо дали го осъзнава или не, това е форма на тормоз, който няма да търпя“, категорична беше тя.
 
Превод и редакция: БЛИЦ