Дженифър Лопес имала намерение да покани Меган Маркъл за главна шаферка – поне така се говори из Холивуд. 

Както се знае, 50-годишната дива на киното и музиката през лятото ще се омъжва за годеника си Алекс Родригес. Джей Ло, която развали сватбата с Бен Афлек ден преди церемонията, а след това се взе и разведе с бащата на близнаците й Марк Антъни, отново е решила да го играе булка. 

Според светски клюкари от другата страна на океана, звездата от „Да свалиш Уолстрийт“ искала рокля, която да прилича на тази, която носеше Меган Маркъл на венчавката си с Хари. 

„Нещо просто и елегантно“ – така Лопес била подсказала какво ще се постарае да избере за деня на обетите си.

„Простото и елегантното“ на Маркъл беше разкошен тоалет на „Живанши“, сътворен от младата английска дизайнерка Клер Уейт Келър.  

Лопес и Алек Родригес се запознаха с Хари и Меган на вечеря на Джей Пи Морган в Ел Ей в седмицата на Оскарите. От тогава действащата и бившата актриса били първи дружки. 

Може би и Лопес ще се включи в битката за летния график на херцозите в Калифорния. Джордж Клуни и Елтън Джон вече станаха за смях в медиите, след като се разчу, че спорили кой да обгрижи публичния живот на Хари и Меган на Западния бряг през юли и август – ако, разбира се, въпросният скандал е действителен, а не измислен.

Междувременно стана ясно, че самият принц Хари е готов с еко проекта си The Travalyst, който ще представи в Лондон. Принцът е разработил онлайн система, която ще позволи на пътешествениците и на хората, които пътуват често да минимализират вредите върху околната среда. 

Засега не е ясно как точно ще бъде постигнато това, но идеята е интересна, коментират медиите на Острова. Те очакват с нетърпение завръщането на блудния син. 

Гастролът в родината му започва на 28 февруари. Първата му изява е като фен на Джон Бон Джови – предполага се, че Хари ще излезе на сцената, за да попее с групата.  

Принцът ще тества ефекта от еко проекта си сред 100 доброволци – туристи и пътешественици от целия свят, с които ще коментира не само как да се избегне замърсяването на въздуха, но и как да се живее по-полезно и по-пестеливо по време на пътувания. 

„Това е максимално прозрачна система, която ще доведе до видими резултати за екологията“, се казва в предварителното съобщение. 

Херцогът на Съсекс неведнъж е бил критикуван, че често използва частни полети, които мърсят въздуха с въглероден двуокис.