Този суперлесен трик ще промени живота ви изцяло. Следващият път, когато поискате да приготвите кифлички, щрудел или друго тестено изделие, няма да се откажете, когато се сетите какъв хаос може да направите.

Благодарение на този продукт кухнята ви няма да се превърне в бойно поле – цялата в брашно или мазна от олиото, което сте ползвали, за да не залепне тестото по работната повърхност.

Благодарение на него с желание ще правите пресни тестени изделия, домът ви много по-често ще мирише на спомени от детството ви.

За какъв трик става дума?

Не е задължително готвенето да е нещо трудно. Дори когато децата ви от ранни зори искат да им приготвите любимите сладки или солени тестени изделия.
Този трик може да свали недоволството от лицето ви и да превърне готвенето и правенето на тесто в нещо лесно и забавно. Трикът, за който говорим, е CookX Mat незалепваща силиконова подложка.


С това помощно кухненско средство правенето на тесто и тестени изделия ще се превърне в наслада, а кухнята ви ще бъде място за почивка, където да пуснете въображението си на свобода.

Улеснява работата на домакините и пекарите, а могат да го ползват и сладкарите, защото е подходящ за направа на фондан, различни формички и фигурки.

Не се хлъзга и не се мести, когато разточвате тесто. Освен това не се налага да слагате допълнително брашно или олио, за да не залепне тестото, а това изцяло намалява възможността в кухнята да настане хаос.

Подложката е еластична и може да се навие на руло, така че да съхранявате тестото в хладилник по-лесно.


Улеснява прецизното измерване и оформяне на тестото.

Другото ценно предимство на тази подложка са разграфените по нея мерки. Те ви позволяват да правите съвършено еднакви по форма тестени изделия всеки път. Няма да се се налага тайничко да взимате на заем линията от раницата на децата.

Разграфените мерки се следват лесно и с лекота ще изрежете тестото на еднакви парчета. Освен това мерките ви позволяват да разточите тестото точно толкова, колкото голяма е тавата ви.

Едновременно с това, когато режете тестото с тази подложка, предпазвате и работната повърхност от надрасквания с остри предмети.

Изцяло заменя хартията и съдовете за печене

CookX Mat подложка е устойчива на високи температури и с нея може напълно да замените тавата.

Просто пренесете CookX Mat с приготвените върху нея тестени изделия и оставете да се пече без да се притеснявате, че подложката ще се стопи.

Освен това може да ви послужи и като хартия за печене. Предимството на CookX Mat подложка е в това, че е за многократна употреба и може да я ползвате отново и отново. От друга страна винаги трябва да ползвате нова хартия за печене.


Качество без компромиси

Подложката за тесто е изработена от висококачествен силикон, който притежава LFGB сертификат.
С нейна помощ ще приготвите тестените изделия безпасно и хигиенично. Освен това по никакъв начин не повлиява на вкуса и мириса на приготвяните храни.

Силиконът я прави много лесна за поддръжка и лесно може да я измиете ръчно или в съдомиялна машина.

Как да имаме тази фантастична подложка?

Не може да намерите CookX Mat по магазините. Може да я закупите само посредством интернет от официалната ѝ страница. Но следва изненада за читателите на blitz.bg портал... DokiShop реши да зарадва всички, които четат този текст, с 50% намаление при покупка на този незаменим кухненски помощник.


Още не сте чували за DokiShop? Ето възможност да разберете всичко за него. Това е една относително нова марка, но марка с визия за по-добро утре. На чело е с група творци, които мислят по различен начин и искат да направят революция в онлайн пазаруването.

Клиентите са на първо място и доказателството за това са положителните коментари, които се разпространяват надалече.

Много бързо си извоюва репутация на марка, на която може да се доверите, защото благодарение на сигурния и надежден бизнес, който води, непрестанно бележи ръст от нови клиенти.

Статистиката показва, че цели 93% от купувачите се връщат, което е достатъчно доказателство, че DokiShop марка има добра обратна връзка с клиентите. Освен това е знак, че хората мислят за марката, чиито продукти улесняват ежедневието и живота им.
Един от продуктите, които предлагат е и CookX Mat подложка.

ЗАБЕЛЕЖКА: Количеството силиконови подложки на намалена цена е ограничено, а количествата се разпродават бързо! Затова кликнете на линка по-долу и грабнете своята CookX Mat подложка, докато все още е налична.

Поръчайте веднага и правете тестени изделия в удоволствие – без тестото да залепва и без да правите хаос в кухнята.