Вики и Явор са големите победители в най-романтичното предаване на Нова телевизия „Един за друг“.

Както БЛИЦ съобщи, миналия месец се появи горещата мълвата, че именно те ще триумфират на финала на четвъртия сезон на романтичното шоу на Нова телевизия.

Сили да стигне до края на финалното изпитание адреналинката намери в дъщеря си Карина. В най-трудните моменти тя не спираше да си повтаря, че ще мине през всичко заради нея.

Освен с незабравимите емоции, двамата си тръгват от предаването със сумата от 74 348 лв., която успяха да натрупат в сметката си по време на целия сезон. 

"Тази победа е само за един човек и неговото име е Карина“, обявиха те след края на играта.

Битката, в която се впуснаха Криси и Арти, Габи и Десо, Диманка и Христо и Вики и Явор, бе изключително тежка – да устоят на стихиите на четирите годишни времена.

Задушаваща жега, ураганен вятър и леден дъжд бяха само част от предизвикателствата, с които трябваше да се справят те по пътя към голямата победа.

Първи от надпреварата отпаднаха бъдещите младоженци Габриела и Десислав. Габи загуби равновесие и със страшна сила се стовари върху партньора си, който изгуби равновесие и двамата паднаха от платформата.

Трето място в "Един за друг" зае талантливо семейство от Бургас Криси и Артьом. Лъчезарната Кристина не успя да издържи на студа и се отказа, слизайки от платформата.

„Като заваля, започнах да се треса цялата. Много съм доволна, че опитахме, повече не го искам“, призна тя.

На една ръка разстояние от победата останаха Димана и Христо. Целувката им изигра лоша шега, кръстът на пожарникаря започна да се обажда все по-настоятелно и двамата паднаха от платформата.

„Стига ни емоцията, която изживяхме тук. И приятелствата“, каза след отпадането им Христо.

Вики и Явор със сигурност ще помнят участието си в предаването цял живот. Освен че го спечелиха, по време на последната игра софиянецът сбъдна мечтата на любимата си, предлагайки й брак на 50 метра над земята.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук