Мъжът е готов да понесе почти всичко, ако наистина е влюбен. Но понякога мъжете прекъсват връзка дори с много привлекателно момиче.

Какво  отблъсква мъжете? Ето какво казват психолозите:

Непрекъснато подчертава своите недостатъци

Ако жената непрекъснато се оплаква с надеждата, че мъжът ще я подкрепи, това не помага да я обича повече, по-скоро обратното - той ще се напрегне и в един момент и ще се замисли дали има нужда от подебен тип жена. Не забравяйте, че мъжът иска да се гордее с жената си.

Ревнува без причина

Проблемите със самочувствието провокират жената към необмислени действия. Например маниакалното желание да провери къде е бил, с кого е говорил и защо е закъснял, ще накара мъжа просто ще се отдалечи.

Прекалената подозрителност дразни всички, особено мъжете, които няма какво да крият. Помислете дали наистина имате причина да ревнувате или вътрешното безпокойство не ви напуска.

Постоянно се подиграва на партньора си

Постоянните шеги и подигравки вбесят дори най-спокойните хора. Мъжете не търпят подигравки дори от близки хора. Още по-лошо е, ако се шегувате пред приятелите му. В най-добрия случай ви очаква скандал, а в противен случай – раздяла.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук