Антония Петрова едва изчака да се позатопли и хукна да пече дупето си по плажовете в Гърция с младия си любовник Николай. Суетната и капризна миска не се сдържа и пусна фото от морския бряг на южната съседка с развяна от бриза коса. Атрактивната блондинка не спести и пикантните сцени, на които се фука с апетитно подкръстие, пише „Таблоид“.

Завистници пък веднага я захапаха, че Тоца се фръцка разпищолена, за да подразни бившия си мъж Александър Бередин, с когото се раздели официално миналата година. „Антония много държи богатият руснак да разбере, че не е единственият, който може да угоди на капризите й и да се радва на естествените й форми“ , смятат приятелки на бившата Мис България.

Перничанката е свикнала на 5-звезден начин на живот с руския олигарх и са нужни много пари, за да го кара както преди. Едва ли младият й любовник ще може да вади пачки колкото Бередин, за да угажда на скъпите прищевки на моделката. Тоца поне на първо време може да плаща от собствения си джоб за воайяжите с новия любим, тъй като успяла да изчопли прилично обезщетение от екс съпруга.