Обикновено момиче от Тюмен стана известен модел, замина за САЩ, където се омъжи за красив афроамериканец. Животът й се подреди. Но всъщност за повечето хора днес Ксения Белоусова е известна не с постиженията си в модния бизнес, а с дъщеря си. Снимките на миловидното момиченце - мулатче буквално взривиха интернет. Детето е наречено най-красивото, родено от смесването на две различни раси. Историята на майката на това момиченце е като за Пепеляшка. До навършването на 15 години Ксения не знаела, че е красива, дори била пълна с комплекси. За да увеличи самооценката на дъщеря си, майката я завела в агенция за модели. И именно там животът на младото момиче се променил. 

Когато завършила училище, красавицата искала да замине за Америка, но майката настоявала тя да завърши университет в Тюмен. 
Накрая все пак красавицата надделяла и не успяла да завърши университет, но пък твърди, че не е загубила любовта си към книгите. Признава, че обожава Франсоаз Саган. 

В един прекрасен ден мечтата на синеоката тюменка се сбъднала - тя заминала за Америка. Но не като модел, а трябвало в началото да смени
различни професии. Тя работела като спасителка в басейн, като детегледачка, преди да сключи контракт с агенция за модели в Ню Йорк.Но най-щастливият ден в живота на Ксения бил, когато в живота й се появила нейната дъщеря Вивиан. Бащата на момиченцето е бившият футболист Хюго Уко. 

Детето бързо станало известно и сега, също като майка си работи като модел. За Вивиан говорят като за победителка в генетичната лотария и като за най-красивото дете, родено от смесен брак. 

Превод БЛИЦ