Няколко седмици след атентатите, които отнеха човешки животи в Барселона, манекенката Цеци Красимирова още не може да си намери място. Красавицата, която преживя едно покушение и още пази белезите на куршума, който без малко не отне живота й, е в жесток стрес. За пръв път след толкова години моделката отново започнала да сънува кошмари и се оплакала, че я успокоява единствено бягството сред природата и любимите й хора, пише "Уикенд".
След атентатите на една от централните улици в Барселона Красимирова отново си спомнила моменти от кошмарното си минало. Седмици след тях тя сънувала спомени от преживения ад на площада в Амстердам, където бе покушението срещу Косьо Самоковеца. Навестили я страшните кошмари, които толкова години се опитвала да погребе заедно с любовта си към гангстера.

За пръв път Цеци се замислила, че, където и да живее, никога няма да се чувства в пълна безопасност. Да, великолепната й къща в престижен квартал, подредена с много удобства, й давала известна сигурност. Домът й бил с гледка към морето и всяка сутрин Красимирова започвала с чаша фреш на прозореца, загледана в безбрежната шир. 

Все по-често обаче се замисляла дали Западна Европа е достатъчно сигурно место за нея и детето й, а мисълта да се върне обратно в България, често я навестявала.