Красивата и привидно невинна приятелка на рапъра Кристиан Талев – Криско ще се окаже скрита лимонка. Цветелина Петрова слага рога на звездното си гадже с един от капитаните на авиокомпанията, за която работи. Това твърдят анонимни източници, засекли стюардесата на Летище София да кокетничи с пилота на самолета, пише "Галерия".

„Гаджето на Криско си приказваше с колеги в близост до гейтовете за излитащи. В един момент дойде капитанът и прегърна Цвети, а после двамата се отдалечиха. Видях как тайно се хващат за ръка“, разказва очевидец.

Запознати не отхвърлят вероятността Петрова да изневерява на рапъра. Именно след подобна афера Криско бе зарязан от бившата си половинка - плеймейтката Ася Капчикова. Силиконката сама призна, че му е кръшкала, но не скри, че Талев имал голяма вина за рогата си. Изпълнителят постоянно бил зает с участия и нови проекти, оставяйки личния си живот на заден план.

Времето със сигурност е кът и във връзката му с Цвети. Като стюардеса Петрова постоянно е на път, а когато се върне, рапърът е претоварен с ангажименти. Освен това, пословичната стиснатост на Талев със сигурност е започнала да дразни приятелката му. Близки до стюардесата твърдят, че колегите й от авиолинията я черпят повече, отколкото милионерът Криско. Това обяснява и защо би рискувала да гони дивото, след като е опитомила най-желания ерген у нас.

„Цвети не е меркантилна, но вече се чувства тъпо сама да си плаща кафето, докато гаджето й се хвали как е изкарал първия си милион с лютеница и гратис в рейса“, клатят глава нейни приятелки.