Телевизионното риалити "Черешката на Тортата" всъщност се превърна в "Черешката на Кулагин", сочат рейтингите. Епизодите от последната седмица са с най-голямата гледаемост в историята на предаването. Кулагин е известен освен с гримьорската си четка, но и с винаги точните си, и рязки коментари, относно проявите на родните звезди.
И този път не беше изклюение, той изравни четеримата участници в Черешката на Тортата със земята, коментирайки ястията, които те представиха като "елементарни, сурови, неприготвени от тях, буламачи и макдоналдс менюта". Люси Иларианов поиска сметка на Кулагин, колко пари изкарва на месец и как има такъв стандарт на живот, а накрая постави оценка единица, като се обоснова с това, че "просто не искам той да спечели".

Въпреки, че гостите му в неговата вечер си облизаха пръстите и обявиха основното му ястие като "една от най-добрите риби, които са яли", а Алфредо Торес изрази визуално възхищение и описа рибата като "въздушна, перфектно изпечена отдолу и отгоре, топяща се в устата" и впечатляващият десерт на световно ниво, изненадващо дадоха на Валентин най-ниските оценки.

Гостите нахълтаха в дома на гримьора, без да бъдат посрещнати от него, което го вбеси и създаде поредната конфликтна ситуация. През всички вечери Кулагин видимо се забавлява и прави на шашави участниците в предаването, които са просто едни пешки в ръцете му. Пределно ясно е, че пазаруването по халат и човекът-лампа, (както го наричат в социалната мрежа), са провокации на Кулагин, с цел предаването да бъде скандално и гледаемо.

Хората се чудят какъв хонорар е прибрал той, за да прави целия този панаир, който в крайна сметка си свърши работата - рейтинга скочи до небесата и НОВА бяха лидери в праймтайма. И докато социалните мрежи гръмнаха с многоредия от дълбоки анализи, обиди и осъдетелни коментари, ден след приключване на предаването, Кулагин публикува снимка на Галена в инстаграм, с надслов "Т'ва е просто шоу". Под нея гримьора обяснява, че искрено се е забавлявал и участието му не трябва да бъде приемано от хората, като НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ШОУ.