Майка реши да последва пиперливата мода в социалните мрежи, наречена "Клуб без сутиен". Но вместо да публикува в мрежата снимки с горнище, което прозира, тя качи свои фотоси на които се вижда всичко и предизвика вълна от смях, пише в. "Дейли Стар".   


Шегувайки се, че тя е станала член на "Клуба на увисналите цици", британката призна, че е трудно човек да се снима секси без сутиен, когато е дал живот на деца. думите ѝ обаче не попречиха на останалите родители да се спукат от смях. 
 

Лора е известна със своите свежи постове във Фейсбук, в профила си "До коляно в истинския живот". В най-скорошните ѝ постове, тя признава, че ѝ е трудно да се присъедини към клуба на дамите без сутиени, защото нейните извивки вече не са това, което са били в миналото.   
 

Вижте как други знаменитости в Инстаграм последваха модата. 




Това обаче не е първата излагация на Лора. Преди време тя опита да облече така наречените "порно обърнати бански" на Валентина Фрадеграда.



В момента обърнатите бански са едни от най-секси на пазара. За първи път те бяха показани от италианската моделка през миналата година. Замисълът е такъв, че горнището да бъде усукано, като изложи на показ долната част на хубавите женски гърди. 


Лора, с постъпката си, е решила да отговори на въпроса как супер секси банските биха изглеждали не на супер моделка от Инстаграм, а на обикновенна жена. 



Превод и редакция: БЛИЦ