От jenata.blitz.bg често попадат на необичайни истории от живота. Така например преди време ви споделиха невероятната случка за това как мъж помогна на пенсионерка да смени гума на колата, но едва вечерта разбра коя наистина е тя.

Сега от jenata.blitz.bg попаднахме на друга чудна история. Тя е за една необичайна сватба, която завършва по много необикновен, но успешно за всички нейни участници начин.

Мария и Алберт излизали повече от две години. Дълго време умували и накрая решили да вдигнат сватба.

Това беше важна стъпка за тях, както и за техните родители. Алберт живееше с майка си, която била сама. Тя се развела отдавна и въпреки че Мария познаваше бъдещия си свекър, те общуваха отделно от останалата част от семейството. 

Бащата на Алберт – Егор, познавал бъдещата си снаха. Майката на Алберт наистина искала синът й да се венчае за Мария. Не за друго, но родителите на момичето имали успешен бизнес, в който майката на момчето била инвестирала.

Тя била сигурна, че сватбата между двамата ще подсили капитала й и ще й гарантира добри печалби в бъдеще.

Уви, колкото повече време минавало, толкова повече Мария се разочаровала от избраника си. Той или изчезвал за няколко дни, или пък се връщал в неадекватно състояние.

Тя споделила страховете си, че дори и да се ожени за него връзката им е обречена на провал, но никой не я послушал и й обяснявали, че греши, а щом се венчаят той ще се промени. Всички били сигурни, че момичето просто е нервно преди големия ден.

Страховете на момичето бяха потвърдени от сестра й Ксения. 

„Дълго мълчах, но като видях колко се мъчи Мария, реших да й кажа тайната си“, споделя сестрата на бъдещата булка.

Ксения споделила на Мария, че годеникът й отдавна я свалял. Тогава бъдещата булка отново поискала да развали сватбата, но този път родителите й я натиснали и я принудили да се венчае за Алберт.

Но точно в сватбения ден се случило нещо неочаквано. Толкова изненадващо, че никой не повярвал какво точно се случва.

Все пак от jenata.blitz.bg държат да уточнят, че неочакваният край е с безумно изненадваща и щастлива развръзка.

Каква е тя ще научите само на jenata.blitz.bg