Баба на 63 години, която печели по 38 000 британски лири годишно (85 000 лв), споделяйки секси снимки в Инстаграм заедно със своята 18-годишна внучка, за пореден път доказа, че възрастта е само число.  


Лесли Максуел очевидно обича фитнеса, след като редовно споделя снимки от своите тежки тренировки в профила си в Инстаграм, където е следвана от над 26 000 души. 

Сега бабата показва, че възрастта е само число, демонстрирайки на снимките си коремни плочки като дъска за пране, гарнирани с розов спортен сутиен. "Беше страхотно, че успях да тренирам и тази вечер, след като приключих да тренирам моите клиенти", гласи коментар под снимка. 

"Понякога най-трудното в тренировките е да отидеш до залата за фитнес. Голяма съм късметлийка, че работя онова, което обичам. Надявам се и вашата вечер да е била страхотна", пише още бабата. 

Лесли сега е професионален фитнес треньор, която не знае що е остаряване благодарение на потенето във фитнеса. 

Бабата редовно вдига тежести - от вдигане на щанга, до клекове и лег преса. 

Бившата гримьорка признава, че не е помирисвала фитнес, докато не станала на 48 години. При това тя гордо отбелязва, че първото си състезание по фитнес тя спечелила едва миналата година. 

Превод и редакция: БЛИЦ
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I like wearing dots...they always make me feel cheeky for some reason Hope you’re having a fabulous Sundayxoxo

A post shared by Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness) on