Коронавирусът вече е част от живота ни от близо година. Вирусът се е настанил трайно в живота ни и съсипва цялата ни изградена рутина и битуване. 

68% от болните от К-19 усещат този първи симптом

Повечето страни в цял свят са въвели национална карантина и пълен локдаун, с цел да облекчат здравните системи, които не смогват да поемат всички болни. Стана ясно, че вирусът вече има и нов щам, който е също толкова опасен, но много по-заразен. Най-вероятно той е тръгнал от Великобритания.
 
Всички вече сме наясно какви са симптомите на коронавируса и знаем, че дори една обикновена хрема може да алармира, че сме заразени. Лекарство панацея няма, а до дни ще започне ваксинацията срещу К-19, която се очаква да облекчи ситуацията в ял свят. 

7 симптома на продължителния К-19, които алармират за голяма беда

Въпреки че вече сме наясно със симптомите на вируса, въпросителните стават все повече и повече. Всички лекари разказват, че последиците след преболедуване на К-19 са сериозни. Учени са открили още една, която засяга жените. 

Представителките на нежния пол са силно застрашени, а нещо кошмарно е споходило част от тях, след като са преборили коронавируса.

Вижте какво опасно последствие застига 80% от жените, прекарали коронавирус, на jenata.blitz.bg