Едва ли има човек, който да не вярва в разни суеверия! Много често, когато заключим входната врата, започваме да се чудим дали не сме забравили нещо. Но не смеем да се върнем, защото през деня няма да ни върви. 

А когато на улицата черна котка мине пътя ни, или изчакваме търпеливо и пропускаме някой друг да мине пред нас, или започваме да правим различни неща, за да се предпазим от негативното й влияние. 

Психолог разкри защо починалите ни близки често ни навестяват насън

Някои хора са толкова суеверни, че винаги носят в себе си някакъв талисман. Все пак с помощта на различни камъни в миналото са лекували болести, а с медальоните са привличали любов, а специалните талисмани са осигурявали богатство на цели поколения.  

Ако дясната ръка ви засърби в понеделник, гответе се за...

Днес ще ви разкажем малко повече за един талисман, който е добре всяка жена да носи в чантата си. Той оказва много положително влияние върху енергийното поле и предпазва от неприятности и вредни влияния.

Повече за амулета, който ще защити енергийното ви поле, ще ви зареди с жизнени сили и здраве и ще ви предпази от лоши очи, четете в jenata.blitz.bg.