Всички знаем, че в горещите дни един сладолед може да охлади страстите. Сега от jenata.blitz.bg ще споделят как да приготвите едно освежаващо лакомство, което ще бъде оценено от феновете на здравословното хранене.

„Суперзвездата на диетите и здравословният начин на живот определено е авокадото. То е добро не само за тост и в салатите, но може да бъде и в основата на освежаващия летен сладолед“ заяви читателка на jenata.blitz.bg, която изпрати рецептата за домашния авокадов сладолед на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки! 

„Можете лесно да го приготвите у дома: без захар и млечни продукти, такъв деликатес ще бъде оценен от всички, които искат да се хранят здравословно, защото в него има полезни мастни киселини, както и щедра порция витамини и минерали. Ето защо феновете на правилното хранене са във възторг от такъв десерт“, заяви читателка на jenata.blitz.bg, която сподели, че цялото й семейство е лудо по този уникален десерт.

Ако искате да научите какви продукти са необходими за приготвянето на авокадовия сладолед, както и как става това, то посетете jenata.blitz.bg