Коя е най-добрата възраст една жена да си има бебе? Становищата по този въпрос са доста полюсни и разнопосочни. Според някои най-добре е една жена да стане майка, докато още е млада и жизнена. Тогава тя ще е по-здрава и ще има повече сили да отгледа едно здраво дете.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са вълшебните фрази, благодарение на които детето ви ще изпълнява всичко, което му кажете. Споделихме ви и за кои проблеми след цезарово сечение лекарите просто мълчат, но е редно да бъдат известни на всяка жена.

Сред хората, естествено, има и мнение, че по-късното майчинство е много по-полезно. Хората, които подкрепят тази теза, вадят аргументи, че една по-зряла жена – на около 35-45 години, е много по отговорна и може да възпита много по-добре и правилно един израстващ малък човек. Тези дами имат успешна кариера, собствени жилища и солидни спестявания. Така могат да осигурят на детето си много по-добър живот и бъдеще.

Важно за бъдещите майки: Какво се случва през седмия месец на бебето?

Днешната история, която сме решили да ви разкажем обаче, не попада в нито една от тези две категории. Възрастта, по време на която нашата героиня е родила, е, меко  казано, уникална.

Дамата е жител на Букурещ и за първи път е станала майка на 67-годишна възраст. Името й е Адриана Илиеску.


Вижте как изглеждат Адриана, която вече е на повече от 80 години, и дъщеричката й 14 години след раждането на jeanta.blitz.bg