Тя е на 68 години, но прави шпагат, за който и балерина може да й завиди. Неслучайно наричат Вили Кожухарова жената каучук. Тя умее неща, за които много други могат да сънуват, пише столичен ежедневник.
Вили е едва на 24, когато решава да се пробва на конкурс във Видин за артистка. Акробатичните й умения шашват журито и те веднага я ангажират за вариететни програми.

Следват покани и участия из цял свят. А днес, макар и на 68 години, амбициозната дама въобще не смята да се пенсионира.

Не я отказва дори и фактът, че преди шест месеца е преживяла две тежки операции. Сменят й тазобедрените стави, а лекарите я съветват да забрави напълно за каучука.
 

Шест месеца по-късно тя успя да смае всички, с факта, че е по-гъвкава от всякога.

„Преди операциите ми казаха, че ще трябва да се простя с всичко, което съм правила до този момент. Да, ама не! Вече правя ляв, десен шпагат, връщам се полека-лека към каучука”, споделя още тя.

Кожухарова е решила да устрои грандиозно шоу за 70-годишния си юбилей. И вече тренира за него. „На 68 години съм, но няма да се откажа от мечтите си! Не е имало нещо, което да съм искала и да не съм постигнала!
 

Имам син, имам внуци и вече ми остава една—единствена мечта—да си върна каучука”, издава акробатката.

Една от големите тайни на Вили е, че се поддържа със силата на духа. „Цял живот съм слънчева и усмихната! Психическото здраве е на първо място!”, разкрива тя тайната на своя успех.

Въпреки всичко, подобно на много други хора и тя пази болезнено минало. Сестра й умира заради проблеми с алкохола, а на нея й тежи, че не е успяла да й помогне.