Когато Жени Калканджиева поставя лично корона на главата на някое младо момиче, значи то със сигурност печели поредния конкурс за красота.

Шестата по красота в света е просто орисана да избира победителки, а красавиците след това обикновено правят бляскави кариери.
 
Поредното потвърждение за това е новата носителка на титлата „Мис Персенк” – 19-годишната пловдивчанка Стела Гечева, която очарова журито с красота, финес и много ведро поведение.

Конкурсът се проведе в планинската феерия на град Девин, в най-луксозната му SPA прегръдка – „Персенк”.

Подгласнички на кралицата станаха 21-годишната Мария Мъркова от Пазарджик и 18-годишната Стефани Симова от Брезник.

Наградата „Мис Термален аквапарк Персенк” пък, получи красивата и грациозна Стелияна Иванова, която е на 18 г. и е от Пловдив.

Както традициите на конкурсите за красота повеляват – красавиците минаха през три тура, за да покажат детайлно достойнствата си.

Задачата им не бе никак лесна, защото и конкуренцията беше на много високо ниво, но момичетата все пак успяха да удивят и жури, и гости с оригинално поведение и индивидуалност.

Вечерта стартира с модното дефиле на момичетата на Visages Models, които представиха модните аксесоари и бански костюми на дизайнерката Искра Георгиева, а за финал хубавиците дефилираха в официални рокли на дизайнерката Ради Лазарова, носител на най-престижната награда за мода в България – „Златна игла” на Академията за мода в категория "Най-добър млад дизайнер" за 2019-та година.

Момичетата бяха оценявани от жури, начело на което бе Жени Калканджиева, собственик на Visages Models. До нея блестеше и „Мис България 2010” Ромина Тасевска.

Своя глас дадоха още светската журналистка Елизабет Методиева, миналогодишната носителка на титлата „Мис Персенк” Габриела Чонина и представители на любезните и домакини от „Персенк” – Венцислав Чолаков и Светослав Кокудев.

Водещ на събитието бе певицата Емилия Валенте, която се погрижи за превъзходното настроение на гостите с няколко изпълнения на световни хитове.

След церемонията вечерта продължи с изискана гурме вечеря, а кулминацията на празника беше разтърсващият концерт на една от най-любимите български банди Б.Т.Р!

Жени Калканджиева и солистът на Б.Т.Р. Наско Пенев припомниха на публиката златния хит на групата „Да погледна в теб“, в чието видео модната шефка изигра главната роля, а след музикалното участие двамата обсъдиха и бъдещи съвместни проекти.