Неограничено сърфиране в мрежата и свободно общуване с близки и приятели – всеки иска да притежава тези възможности. Не всеки, обаче, желае дългосрочно обвързване с договор за мобилна услуга. Затова А1 предлага предплатени планове, които са удобен начин да се възползвате от мобилни услуги за краткосрочен период.

А1 HIT – новият предплатен план от А1

Новият А1 HIT е за онези потребители, които не желаят да се обвързват с дългосрочен договор, но същевременно искат повече възможности за свободно сърфиране в мрежата и достатъчно минути за разговори.

Пакетът включва неограничени мегабайти за първите 5 дни, с което клиентите могат да видят какво биха получили като клиенти на А1, ако изберат абонаментен план Unlimited. След изтичане на промоционалния период те могат да се възползват от 20 000 MB в рамките на 25 дни. Предплатеният пакет включва също 1 000 национални минути с валидност 35 дни.

Възможности за презареждане

Предплатеният пакет А1 HIT може да се презарежда, което дава допълнителни специални оферти и бонуси. Така, например, ако картата се презареди със сума между 10 и 14 лв., потребителите могат да добавят още 300 национални минути и 8 000 MB към своя пакет. Ако се презареди със сума от 15 лв. или повече, могат да получат 1 000 национални минути и 20 000 MB при всяко презареждане.

Валидността на бонусите е 25 дни.

Допълнителни бонуси при презареждане през първите 5 дни от активация

 Потребителите на A1 HIT имат възможност да се възползват и от допълнителни бонуси при презареждане, ако презаредят своята карта през първите 5 дни. При всяко презареждане с 10 лв. или повече, те ще получат допълнително 500 национални минути и 10 000 MB.

Всяко презареждане на картата може да стане чрез автоматичното гласово меню на *88.