29 слънчев ден – В този слънчев ден, Ангелът на Божественото слово, в лъчите на което загива всяко зло, отваря вратата на Знанията, дарява Сила, подлага човек на изпитания и му дава твърдост.

Това прогнозира астроложката Ивелина Пенчева за tribune.bg.


2021 година ще е най-щастливата за 5 зодии

Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси.

Препоръчва се четене на мъдри книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате. Ден, в който се разобличават тайните.

В 29 слънчев ден можете да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви – магията на Божественото слово, която защитава нашата Душа, както дрехите защитават тялото.

Хороскоп за 2021 година, какво очаква всяка зодия

Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили. Особено благоприятно е да молите Небето този ден за зачатие и здраве  на дете.

Хубаво е да се изкъпете, да се масажира или размачка цялото тяло, да се разхождате.  Добре е да шиете, поправяте или купувате, да обличате нови дрехи. Подходящо за ремонтни работи.

Противопоказно е уединението. Денят е подходящ за зачатие на дете, секса се приветства, но само, докато е светло. След залез може да се организирате празнична вечер.

Съдбовни промени очакват 4 зодии през 2021 година

Добре е да се медитира. Днес може да гадаете на книга. Задавате мислено въпрос и отваряте със затворени очи на някоя страница и посочвате с пръст наслука пасаж. Там може да намерите отговора. Също може чрез произволно отваряне на страницата и посочване с пръст реда.

Облекло – Препоръчва се обличането на повече дрехи, които служат за защита от травми и проявеното зло от другите. Добре е да облечете нещо пъстро и ярко. Колкото по-пъстро, толкова по-добре.

Подходящи цветове за деня са жълто, златисто и светло лилаво. Избягвайте монотонните гами, тъмни цветове, кафяво и зелено. Може да ползвате бижута, но в никакъв случай да не е малахит.

Поверия – Ако след ставане от сън кихнете, особено три пъти по ред – знак за това, че денят ще бъде радостен и успешен.

Ако чуете някой да говори за вас или името си, това е знак за помощ.

Дъжд от пари ще завали над тези 3 зодии през 2021 година

Ако вятърът бие в гърба ви – знак за помощ Свише, значи че вие се намирате на правилният път.

Ако се скъса дрехата ви – загуба на защита.

Ако ви се счупи или отлепи токът на обувката – знак за това, че съпругът ви нещо крие от вас.

Ако през деня упорито ви преследва някаква мелодия, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има значителни промени в бъдеще.

Ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че сте предупредени за някаква опасност. Лош знак е да загубите някаква вещ.