23-ят слънчев ден, който е посветен на великата пустота, открива пътя към религията, смъква маските от всяко зло, управлява времето, покровителства посевите, зачатието на децата, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа, цитирана от bulgaria.utre.bg.

Време е за покаяние и любов, добавя тя.
„Подходящо е за социални мероприятия, подписване на важни документи, сериозни юридически дела. Най-добре е да се отпуснете. Нужно е колкото може повече да се радвате, а не да се отдавате на унинието. Добре е да се започне курс за лечение, да се приготвят лекарства, но не течни. Денят е добър за сватба (но без алкохол) и не е подходящ за развод. Спете повече. Блажен е този, който има сън на обяд (показател за връзка със своя Дух пазител)“, пише астрологът.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

„Препоръчва се да се изкъпете, да се подстригвате и режете нокти. Ако не ви е време за подстригване, може само леко да подстрижете някой кичур“, добавя тя.

„Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят и да се занимавате с дома си. Не се препоръчват ремонти. Не трябва да се уединявате и да се предавате на унинието. Не избягвайте семейните прегръдки, но само при взаимно съгласие“, съветва Ивелина Пенчева.

„Храната трябва да е лека и едва доловимо да ухае. Важно е да има лека киселина и билки в нея. За предпочитане е да се носят сиви дрехи като защита. Да се избягват ярките и пъстри цветове и съчетание от черно-бяло. Избягвайте да носите шапки“, предупреждава астрологът.

„По-добре е да нямате сънища в този ден. Ако имате множество сънища, значи се намирате на грешен път и сте далече от истината, както и че не сте в много добри взаимоотношения със своя Ангел-Хранител. Да видите в съня си бял цвят – това е знак за невидимо покровителство“, добавя Ивелина Пенчева.