04.09.17 Добър късмет и благополучие носи днешния ден След вчерашният напрегнат ден, днес предстои по-леко и благословено време, предрича синоптикът Ивелина Пенчева. Ето какво още казва за днешния ден:
Един енергийно силен ден, в който трябва да се използват всички добри възможности. Не го пропускайте! Луната сключва добър аспект със Сатурн. Хората стават по-емоционално въздържани и устойчиви. Благоприятно е за отношенията с родители и по-възрастни хора. Те могат да ви окажат подкрепа или да дадат добър съвет. Подходящо време практическите дела да се сложат в ред. Луната прави тригон с Юпитер.

Този аспект носи късмет и благополучие, възможност за добри перспективи. Благоприятно време за подобряване жизнените условия. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занимание ще ви донесе удовлетворение. Подходящо за покупки и за премествания. Добре е да се извършват очистителни процедури, почистване и изхвърляне на всичко излишно. Да не се пие алкохол в големи количества. Благоприятно време за творческите личности, артисти, музиканти, художници. Луната продължава своя транзит през знак Водолей. Хората са непредсказуеми, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението е променливо. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на единомишленици. В такива дни ни интересуват повече нашите приятели отколкото близките и е много приятно да провеждаме времето си с тях и с хора, които ни разбират. Това време категорично не подхожда за дълги пешеходни разходки, спортни занимания. Уязвими са глезените.

14 лунен ден, който продължава от вчера до 19:04ч. Символ на деня е трудът. Денят е много удачен. В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Ако пропуснете този ден, все едно сте пропуснали целия месец. Началото на всяко важно дело е необходимо да се пренесе в този ден, за да има успех. Заболявания започнали по това време няма да имат сериозни последствия. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Да се промени решение взето в този момент е практически невъзможно. Крайно нежелателно е да се стои пасивно този ден и да се "проспи".

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Запасът от енергия даден днес даром пропада и няма да се съхрани до следващият месец. Физическата работа сега не само не отнема силите, но напротив - умножава ги. Отношения – Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче порастващо поколение в него, то може да има някои усложнения. Те може да се опитат днес да покажат характер. Да призовавате гласът на разума им сега е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Секс - Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс на места, където не сте го правили и по нов начин.

Бизнес – Необходимо е да бъдете упорити и настойчиви при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като именно на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, не да пасувате.

Подстрижка – Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас. 15 лунен ден, който започва от 19:04ч и продължава до 19:39ч на следващия ден.