Български сайт хвърли в потрес интернет потребителите с оферта за продажба на използвани и непрани дамски гащички. Предложението на адрес gashtichki.com е към секс маниаците с фетиш към употребяваното бельо.

Цените достигат и сто евро, а на снимки са показани посочените модели. 

В офертите уж са пуснати описания от самите продавачки.Например: "Продавам луксозно дамско бельо. Носени  2 дни,  черни гащички с които съм много секси. Работя в банка, висока 1,70, дълга права коса, зелени очи, секси тяло. Цена - 60 евро"Или: "Продавам носени бели гащички, носени от 3 дни. Те са носени горещи дни. Мога да предложа същите в различни цветове и различни дни на носене. Харесвам да продавам гащички! Аз съм на 23 години, студентка в София. Имам дълга коса, 95-60-90 са ми размерите. Харесвам да спортувам и да ходя на почивки. Ако имате въпроси, моля да ми ги пишете в сайта. Цена - 40 евро."

Прави впечатление, че офертите са написани на неграмотен език. Справка на БЛИЦ показа, че сайтът е регистриран на сървър, базиран в Холандия с препратка във Великобритания. С английски номер е и телефонът, оставен за контакти. 

На сайта има и предложение към жените, които биха искали да продадат бельото си. 

В него дори има леко социален момент: 

"Живеете ли в град, чиито стандарт не можете да си позволите? Никой не дава и пукнат грош за вашата научна степен. Едва свързвате двата края от заплата до заплата. Познахте се нали? Ако сте отговорили с “да” на някой от тези въпроси, поздравления, вие сте се предали!

За щастие, за тези, които все още не са готови да се хвърлят в продажбата на секс, продажбата на употребяваното ви бельо изглежда като много по-лесен компромис! Ако сте жена, вече имате надеждна доставка на продукти, които да продавате – бикините ви, носените ви гащи от няколко дни, чорапки и бельото ви.

Има нещо възхитително в това, че знаете, че буквално седите на златна мина. Така че, вместо да давате на някой друг пари, за да ви ги изпере, просто ги сложете в затворена чанта и ги пуснете по интернет за продажба."