От 22 септември в хипермаркети Технополис стартират продажбите на новите iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, както и на два нови модела Apple Watch – Apple Watch Series 9 и Apple Watch Ultra 2. За поредна година веригата е избрана от Apple за партньор в лансирането на новото поколение iPhone. Освен в хипермаркетите, клиентите могат да закупят новите устройства и от онлайн магазина www.technopolis.bg.

Новите модели на iPhone бяха представени на традиционното събитие на Apple на 12 септември 2023 г. Акцентът сред дългоочакваните новости падна върху USB-C порта за връзка с други устройства и презареждането на батерията. Притежателите на няколко Apple устройства ще могат да използват един и същи кабел за зареждане на iPad, новите AirPods Pro 2 с USB-C зареждаща кутия и Mac компютрите.

iPhone 15 и iPhone 15 Plus разполагат с Dynamic Island и усъвършенствана система от камери, като мощната основна 48MP камера позволява снимки с впечатляващо висока разделителна способност. Моделите са снабдени с A16 Bionic чип, USB Type-C порт и се предлагат в пет свежи и подходящи за всеки вкус цвята: розово, жълто, зелено, синьо и черно. 

Очаквано, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max се отличават с най-много нововъведения. Техните елегантни, здрави и леки корпуси са изработени от титан, имат Action бутон и, според компанията, са най-мощните модели на iPhone в историята. iPhone 15 Pro има 6,1-инчов дисплей, а iPhone 15 Pro Max - 6,7-инчов. Устройствата използват супер-мощни A17 Pro процесори, USB-C порт за зареждане и предоставят трансфер на данни със скорост до 10Gbps. Другата новина е, че задният им панел е по-лесен за ремонт, в сравнение с предходните модели.

Изключително важен акцент е и усъвършенстваната задна 48MP камера, с която всеки потребител може да прави лесно и бързо снимки с превъзходно качество, благодарение на контрола на фокуса и дълбочината, на подобрения нощен режим за снимки и специално разработената за iPhone 15 Pro Max нова 5х телефото камера. iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max ще намерите в четири изключително приятни „титаниеви“ цвята - черен титан, бял титан, син титан и естествен титан. 

Цените на iPhone 15 в хипермаркети Технополис започват от 1899 лв. за моделите със 128 GB памет, iPhone 15 Plus – от 2239 лв. за моделите със 128 GB памет, iPhone 15 Pro  – от 2439 лв. за моделите със 128 GB памет, а на iPhone 15 Pro Max от 2949 лв. за моделите с 256 GB памет.  

Заедно с новите модели iPhone Apple представи и нови Apple Watch Series 9 и Ultra 2. Те са обновени с по-мощни процесори, по-ярки дисплеи и нови опции за контрол, включително с жестове Огромното разнообразие от корпуси и каишки дава възможност за персонализиране според стила и начина на употреба. Новият Apple Watch е незаменим спътник  през целия ден – по време на тренировка, на разходка в планината или на работа, напомняйки да се раздвижите. Дори и по време на сън дава ценни данни, които помагат за пълноценната почивка. 

Новите модели на Apple Watch Series 9 ще се предлагат в Технополис на цени от 859 лв. за размер 41 mm и от 1719 лв. за Apple Watch Ultra 2.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук