Елитният секс клуб Snctm се завръща с гръм за членуващите в него знаменитости в ново заведение в Ню Йорк, „далеч от надничащи очи“ след месеци на локдаун.

Организацията за специални интереси за възрастни, за която, според “Сън“, се носи слух, че е приютявала в миналото сред членовете си и Гуинет Полтроу, ще отвори врати в най-новия си мезонет в „Манхатън“ следващия месец, пише bg-voice.com.

Тайното общество изисква членовете му да се включат в похотлив маскараден купон за „осветяване“ на новото място на 15 май с „незабравима нощ“.Билетите за изключителната нощ са на цени между 500 и 8 000 долара допълнително към солената такса за членство в клуба.

„Членовете, които дойдат на маскарада, ще са от първите, които ще видят новия ни мезонет – се казва на сайта на Snctm – лъскавият триетажен апартамент е гнезденце в елитна околност на „Манхатън“, далеч от надничащи очи.“

Организаторите обещават, че между стените им „безкрайните удоволствия са винаги достъпни, а на маскарадът ще обслужим най-дълбоките ви желания“.Обещава се още „отпиване от бокала на чувственото удоволствие и капитулация пред вечерта на еротичен упадък“.

Посетителите ще бъдат ограничен брой и всички трябва да са ваксинирани против коронавирус.

Частният клуб стана известен с партита от Москва да Маями, предлагащи на гостите шансът да превърнат в реалност „най-дивите си сексуални фантазии“.Желаещите да се включат минават през тежък подборен процес, в който разкриват името, възрастта и професията си, както и еротичните си фантазии.Само онези, които са оценени като достатъчно привлекателни и „елитни“ ще бъдат приети за членове.

Дрескодът на клуба повелява господата да идват облечени в смокинг с папионка, а за дамите е допустимо да са „елегантно облечени във вечерно облекло или бельо“.