Стопанин на котка твърди, че домашният му любимец има мистични сили, затова той продава писаната за 250 000 британски лири (над половин милион лева), след като тя му се появила насън и му казала да я продаде, пише "Дейли Стар". 


Георги разказва, че за двете години, откакто той намерил котето, то успяло да трансформира живота му, като му дава съвети в съня му. 

Георги се срещнал с котката, когато посетил местен лечител в село Чудиново в Русия. 

 

Мистикът, с който стопанинът на котката се срещнал на гроба на легендарен лечител, лично му предал котката. 

"Тогава не вярвах във висшите сили, но нещо ме накара да отида там. След като помолих за помощ, аз си тръгнах от гробището, а пухкавото същество тръгна след мен", разказва той. 

"Осъзнах, че това е знак свише и аз не сгреших. Оттогава живота ми се промени към по-добро. Когато се съмнявам в нещо, сънувам, като в съня котката ми обяснява всичко и ми казва какво да правя", разкрива още стопанинът. 

"Преди два дни котката ми каза в съня ми, че трябва да бъде продадена а парите трябва да бъдат използвани за добри каузи", добавя Георги. 

По думите му, "в момента някой има голяма нужда от мистичната котка". "Цената е просто за привличане на внимание", добавя той.  

Георги при това настоява, че котката е напълно здрава и ваксинирана. 

Въпреки това, че котката редовно се появява в сънищата му, тя все още не ми е разкрила истинското си име.