Една от участничките в предаването Hell's Kitchen е бременна. Това стана ясно днес в предаването, когато шеф Виктор Ангелов съобщи новината пред всички участници. Става дума за Невена, която чака своето второ дете.

"Hell's Kitchen" ще си има бебе. За никого не е тайна, че напоследък Невена не се чувстваше много добре, но това е защото в момента тя очаква второто си дете. Невена, искам да ти кажа, че наистина много се радвам за теб и ти пожелавам най-леката и безпроблемна бременност", така започна своите слова Ангелов.

Самата Невена заяви: "Не мога да го опиша с думи. Две от най-големите ми мечти се сбъдват едновременно - да съм тук и да чакам второто си дете".

След тази реплика обаче шеф Ангелов съобщи неприятната новина, че бременната участничка ще трябва да напусне предаването.

"Сигурен съм, че това, от което имаш нужда, е да си със семейството и близките си. Невена, не ми е лесно да взема това решение, но то е най-разумното в момента. Време е да си кажеш довиждане с останалите. Най-искрено ти пожелавам щастие", заяви той.