От няколко дни в редиците на властта текат непрестанни рокади. В петък обаче погледите привлече новият шеф на Националната агенция по приходите (НАП). Буквално и преносно всички гледаха Румен Спецов. Не толкова за това дали е спец или не във финансовите дела, а заради това, че е шампион по културизъм.

БЛИЦ припомня, че вече публикувахме горещи снимки и видео на мускулестото тяло на новия шеф на НАП. Малко след назначението му мрежата буквално кипна, коментирайки външния вид на Румен Спецов.

Сега обаче продуцентът Виктор Димчев, който малко след назначението на Спецов заяви, че току-що за назначили Цветан Цветанов за служебен заместник-министър на МВР, който ще отговаря за ресор „Провеждане на честни избори“, направи много интересни разкрития за шефа на НАП.

Това той направи с пост в личния.

„Културният културист, новият шеф на НАП - Румен Спецов, изглежда не си е плащал здравните осигуровки едни 4 (четири) години назад.

Предполагам, че това ще е сред първите му революционни задължения след първата заплата“, написа Димчев и допълни #Оставка.

БЛИЦ припомня, че вчера и Десислава Атанасова отстреля Спецов по темата за здравните осигуровки.

Под поста му заваляха куп коментари. Ето част от тях: