Всяка домакиня се стреми да направи живота си колкото се може по-удобен и красив. Разбира се, не всяка владее това съвършено. Има много начини, по които може да определиш отношението си към домакинството.

Правейки този интересен тест, ще може да определите дали сте успешни или не се справяте толкова добре.

Изберете вашето спално бельо, след което прочетете какво говори то за вас.

Изборът на спално бельо номер едно показва, че сте голяма чистница. За вас няма причина дадено нещо да не е на мястото си. На семейството ви му е трудно понякога с вас, но за сметка на това къщата винаги е изрядна и готова да приеме гости и познати. В апартамента ви се поддържа абсолютна чистота. Това е закон за всеки и по-добре да не се нарушава. Резултатът от теста ви присъжда титлата отлична домакиня. Но е добре човек да не отива в крайности и твърде високи изисквания.

Изборът на легло номер две показва, че вашите желания не винаги имат общо с реалността. Стремите се да направите къщата ви да изглежда богата и луксозна, като не се грижите достатъчно за установяване на истински ред в нея. Купувайки скъпи вещи, вие не се стремите да се погрижите за комфорта и удобството на гостите. Като цяло това не ви притеснява много и не му придавате голямо значение.

Изборът на спално бельо номер три потвърждава, че съвсем спокойно може да се нарече добра домакиня. За вас домакинската работа е радост. Вие чистите, забърсвате, с удоволствие готвите. Няма задача, която да ви умори. Вашето семейство и гостите винаги се чувстват уютно, приятно – като у дома си. Вие сте най-доброто от най-доброто.

Избор номер четири ви определя като домакиня “петдесет на петдесет”. Не сте върла почитателка на чистотата и не се занимавате с прекалено много подробности относно почистването. Знаете кога е необходимо да почистите и това носи спокойствие и уют вкъщи. За вас основното нещо не е богатия интериор, а семейния комфорт и обичайния ред на нещата. Способността правилно да приоритизирате, ви прави истинска домакиня.