Футболът се разглежда с приоритет в повечето букмейкъри и заема челни позиции в спортния раздел. Над 70% от залозите онлайн са насочени към този спорт, което задължава компаниите да обновяват редовно тиражите и да вграждат повече събития.

Освен това хазартният бранд стимулира активността на потребителите, поощрявайки ги с атрактивни промоции. В повечето случаи ще получите впечатляващ бонус при регистрация, ще грабнете оферти при зареждане на сметката и ще се сдобиете с ранно изплащане на печалбите.
 
Седмични мисии за активни клиенти за казино и спорт

Най-редовните потребители, които акумулират залози с лични средства, получават седмични мисии. Ще ги откриете в личния профил, придружени от условия за изпълнение.

Обикновено букмейкърите изискват поставяне на залог с реални пари на избрано събитие. Важат допълнителни правила за минимална ставка и класиращи се маркети и ако бъдат спазени, ще се сдобиете с Free Bet за спорт, а в повечето казина онлайн - с Free Spins за любими ротативки.
 
Бонус при първи депозит


Всеки нов клиент на повечето букмейкъри, който премине регистрация и депозира средства в сметката, получава достъп до начална оферта. Ако желаете да участвате в нея, приемете условията ѝ и заредете баланса до 30 дни след създаване на акаунт.

В букмейкъра Бетано например получите 100%-ово увеличение на откриващия депозит до 300 лв. и 30 лв. под формата на Free Bet. Следва да усвоите бонус сумата в най-кратък срок (до 30 дни), спазвайки упоменатите изисквания. Можете да залагате на всички спортове и пазари, чиито коефициенти са по-високи от @1.50. Приемат се единични и множествени селекции, но без да се използва опцията за затваряне (Cash Out).
 
ACCA Бонус – по-големи печалби от множествени залози


Основната цел на залагащите е да извлекат по-голяма печалба, без да предприемат огромен риск. Затова комбинират няколко маркета в права колонка, чиито шансове за печеливш развой са достатъчно добри.

Ако редовно създавате множествени залози на футбол, ще получите увеличение на потенциалната печалба.