Интересувате ли се какво става в дома ви, след като си тръгнете от него? Всеки стопанин би предпочел да не знае това, защото понякога може да се натъкне на много зловещи неща.

Потребител на Reddit с никнейм MurdruM68 публикува странно видео с молба да му обяснят какво се случва на заснетите кадри. Той разказал, че видеото било заснето в дома на негов приятел. Заедно със семейството си заминал на почивка, когато получил на телефона си съобщение за регистрирано от датчиците в къщата странно движение.

Когато мъжът се върнал у дома си и разгледал записите, направо останал втрещен. На кадрите се виждало как странна, бяла субстанция сякаш изплува от пода на кухнята, изстрелва се към тавана, пада на масата и изчезва.
Can anyone explain this? Caught on home cam from r/Ghosts

Коментиращите също били озадачени от видеото. Много от тях се интересували дали в дома и преди е ставало нещо паранормално и дали това не е причината за странния бял обект на записа. Авторът на поста разказал, че това е единичен случай и споделил, че две седмици преди записа починало любимото куче на неговия приятел. Потребителите веднага предположили, че това може да именно духа на кучето. 

Превод БЛИЦ