Камериерите в хотелите често откриват забравени от гостите вещи. Някои от „находките” обаче се оказват шокиращи. 

Персоналът на хотел в Мичиган, САЩ  открил истинска отрязана ръка под леглото в хотелска стая. Оказало се, че човекът, който я е наел, е участвал в схема за наркотици. Явно сделката се е провалила, а убийците са забравили да прикрият всички улики.

Камериери от лондонски хотел пък намерили силиконови импланти. Оказало се, че жената, на която принадлежали, забравила, че са под завивките.

Български турист описа минусите на Истанбул и разкри от какво да се предпазваме там

Книгите са едни от най-забравяните предмети в хотелските стаи. Но служители нa хотел останали потресени, когато открили доста зловеща книга. Тя съдържала 41 поеми, свързани със… салатата. Авторът вярвал, че салатата е жив организъм. Съдейки по състоянието на книгата, изглеждало, че читателят я е носил навсякъде със себе си.

Сред най-потресаващите неща, намирани в хотелски стаи, са умрели животни. Камериери имали нещастието да открият елен във ваната и разпръсната из цялата стая риба.

Мъж пък решил да си направи жестока шега с приятелката си. Той заловил акула, дълга 1.5 метра, увил я в хавлии, за да премине през лобито на хотела незабелязано и я сложил във ваната. Акулата била намерена мъртва във ваната от камериерите на хотела. До нея била залепена бележка, на която мъжът обяснявал ситуацията, извинявал се и се надявал рибата да зарадва готвачите.