ОВЕН

В началото на деня няма да сте много дружелюбни и отзивчиви. Това със сигурност ще изненада неприятно околните, които са свикнали да ви виждат в винаги в добро настроение. Няма да възникнат конфликти, но са възможни напрегнати моменти в общуването.

ТЕЛЕЦ

В началото на деня може да сте по-раздразнителни и нетърпеливи от обикновено. За другите ще бъде трудно да намерят подход към вас. Възможни са необичайни случки или неочаквани събития, които ще нарушат плановете ви. Втората половина на деня ще бъде по-спокойна и благоприятна.

Китайски хороскоп: Луд късмет и пари за 4 зодии

 

БЛИЗНАЦИ

Не е най-добрият ден за общуване. Днес ще ви бъде по-трудно да се разбирате с околните, а освен това ще трябва да обсъдите и някои неприятни въпроси. Опитайте се да избегнете кавги и конфликти. Те могат да развалят отношенията за дълго време. Ако успеете да се справите, хармонията скоро ще бъде възстановена. 

РАК

Денят едва ли ще е особено ползотворен. Не всичко ще се окаже така, както бихме искали и ще трябва да положите немалко усилия, за да постигнете желания резултат. Но сериозни проблеми няма да възникнат и ще се справите с дребните трудности. Разчитайте на доказани помощници. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

ЛЪВ

Страхотен ден за сериозни дела и решаване на важни проблеми. Препоръчително е да действате бързо и да се доверите на интуицията си. Всичко ще върви гладко - дори няма да възникнат дребни недоразумения и няма да се налага да преодолявате кой знае какви трудности по пътя към целта.

ДЕВА

Денят е подходящ за срещи с хора, чиято подкрепа искате да привлечете. Ще разкажете за идеите и плановете си по такъв начин, че никой няма да остане безразличен към тях. Не са изключени и полезни запознанства. Някои от вас ще намерят съюзници, с подкрепата на които ще победят дългогодишни конкуренти. 

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com

ВЕЗНИ

Денят ще е благоприятен за делови преговори или обсъждане на въпроси, свързани с работата. Ще се открият нови възможности за тези от вас, които мислят за развитието на кариерата си. Такива представители на знака със сигурност ще бъдат доволни от предложенията, които ще получат. 

СКОРПИОН

Трудно ще запазите спокойствие, особено в началото на деня. В този период емоционално ще бъдете доста напрегнати. Опитайте се да не влизате в спорове и конфликтни ситуации. По-късно през деня ще се успокоите и може да се заемете с по-важните дела или да започнете проучване по бъдещ проект.

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да избегнете споровете. Днес ще ви бъде трудно да излезете от тях като победител и ще са ви необходими много сили, за да докажете правотата си. По-добре е изобщо да отложите обсъждането на важни въпроси. Едва ли ще намерите добро решение, особено ако действате под влияние на емоции.

Тотален обрат в живота на 3 зодии до края на зимата

КОЗИРОГ

Днес ще ви бъде трудно да запазите спокойствие. Ще се ядосвате по-често за дреболии и ще приемате присърце неща, на които друг път не бихте обърнали внимание. Не винаги ще бъде ясна истинската причина за вашите емоции, поради което са възможни неприятни моменти. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще донесе страхотни идеи. Може би ще разберете как да разрешите някои работни проблеми или да увеличите доходите си. Ще имате възможност да се договорите за сътрудничество с хора, които имат солиден опит. Възможно е една връзка, която започва като бизнес отношения, да придобие романтичен характер. 

РИБИ

Благоприятен ден за общуване. Днес мнозина ще ви разбират прекрасно и намирането на съюзници ще бъде много по-лесно, отколкото сте очаквали. Струва си да поемете инициативата. Ако споделите идеите си с някого, той със сигурност ще ви подкрепи. Възможни предложения за сътрудничество. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук