Овен

Промяна, която ви се иска да направите, ще бъде полезна и за деловия ви живот, и за личния. Проявете такт и търпение и всичко, което вече сте планирали, ще стане по най-бързия и лесен начин.

Телец

Обстоятелствата около вас са леко усложнени днес. Агресивността ви е нараснала. Може да проявите необузданост у дома или на гости. Подобно поведение е твърде рисковано и ще ви създаде проблеми.

Съдбата ще възнагради щедро 3 зодии през мартБлизнаци

Днес всяко ваше начинание трябва да е добре премислено. Пазете се от жестока измама на човек на висок пост. Отделете време за почивка сред природата.

Рак

Не бъдете скъперници днес за постигане на намисленото. Добре е да се направи нещо нетрадиционно или оригинално. Доверете се на интуицията и нека мисли, чувства и дела бъдат в пълен синхрон през деня.

Лъв

Въпреки трудностите и усещането ви за психическо и физическо изчерпване денят е успешен и ще постигнете желаните резултати в делата си. По-трудно отстраними са проблемите при бизнесмените.

Дева

Лесно ще вярвате на лъжливи или неизпълними обещания, ще се хващате в малките надежди за всъщност нереални неща. Сами по себе си ще имате късмет, но зависи дали ще насочите вниманието си в правилната посока.

1500 лв. Казино Бонус за Нови Клиенти на efbet.com


Везни

Търпението ви по отношение на нова връзка ще ви издигне в очите на партньора и ще ви направи значими. Всеки малък жест ви доближава до сърцето на любимия човек в живота ви.

Скорпион

Днес ще се наложи да следите всичко, което се случва около вас, и да не изпускате ситуацията от контрол. Обстоятелствата в сферата на любовта значително ще се подобрят и значителна роля в това ще изиграе ваш близък приятел.

Стрелец

Денят е доста напрегнат за вас. Много негативни емоции възникват у дома ви поради проблеми, а нервите ви ще бъдат опънати до краен предел.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.


Козирог

Концентрирайте се върху задачите си днес, като се постараете да понесете отговорността за собствените си действия, без удобно да се извинявате с извършеното близките или приятелите.

Водолей

Сега е времето да решите своите проблеми или окончателно да приключите досегашните си задачи, за да се заемете с нови дела или дори да смените направлението на изявата си.

Тотален обрат в живота на 3 зодии до края на зиматаРиби

Дръжте се в ръце, ако ви критикуват. Конструктивната част приемете за сведение, а от останалата да не ви пука. Ако се озовете на ново място, делата ви ще тръгнат добре.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук