Овен

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. В неделя отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. За Вас през периода се очертава голяма активност по отношение на пътуванията, на ученето и на всичко, свързано с чужбина – работа или контакти. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Объркани сте емоционално. Днес проведете консултации.

Телец

Неделя може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Бъдете деликатни, но твърди.

Богати преди зимата: Тези 3 зодии ще забогатеят съвсем скоро

Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Отделете време за семейството си. Днес Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Рак

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Добре би било да се погрижите за здравето си. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. В неделя ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Лъв

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Неделя ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Лъв които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

Дева

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Везни

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. В неделя най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Скорпион

Неделя отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Бъдете внимателни в действията си.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Стрелец

Неделя е успешен ден за Стрелците. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Неделя е доста успешен за партньорство и за провеждане на делови преговори. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. През неделя внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Козирог

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ще се наложи да отделите много повече време за околните, отколкото за собствената си работа. Грижете се добре за здравето си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Куп пари и щастие за тази зодия до края на годината

Водолей

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Действията ви, колкото и да са добронамерени, може да бъдат преценени неправилно като опит да узнаете чужди тайни или да се бъркате в нечия работа. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук