Овен
Безспорен лидер 

Проучване от 2017 г. установи, че интелигентните хора псуват повече. Ако това е мерилото, то Овните са гениални. Да започнем от Куентин Тарантино (27 март).В личния си живот режисьорът контролира езика си, но пък във филмите му думичката с „F“ е употребена над 900 пъти. Пребори ги през 2019 г. журналистът Гарет Грейвли.

Водещият на Top Gear Джеръми Кларксън (11 април) няма нужда от представяне. Той беше уволнен заради грубиянщина. Рут Колева (18 април), Алек Болдуин (3 април) и – о, да! – нежната Кийра Найтли (26 март) са известни с мръсната си уста. Това е знакът, който псува най-много!

Павел Глоба: Ноември ще е особено щедър с подаръците към тези зодии

Телец
Твърде възпитан е

Телците са относително културни хора. Те не си позволяват да ръсят щедро с „благословии“ на публично място. Е, освен ако това не им е работата, като например на рапъра Криско (11 май).

Макар че на Криско му идва отвътре и в реалния живот. Устата му не знае граници, дори ако се налага да напсува известни хора като Георги Лозанов или Кристина Патрашкова.

Някои Телци са напълно безсрамни в приказките. Устата на красивата Меган Фокс (16 май) определено трябва да бъде измита със сапун за пране. Актрисата от „Трансформърс“ е доказала, че може да надприказва и затворник рецидивист. 

Близнаци
Ненадминат в цинизмите

Близнаците могат да бъдат ужасяващо цинични дори без да използват вулгаризми. Но пък тези от тях, които са преминали психологическата граница, са ненадминати по богатство и дързост на речника.

Визираме не само покойната американска тв водеща Джоан Ривърс (8 юни), чийто език не знаеше никакви задръжки. В България си имаме много виден пример за Близнак, който никак не спазва нормите на приемливото говорене.

Много ясно, че става дума за министър-председателя Бойко Борисов (13 юни). Като цяло Близнаците не са най-псуващият знак в зодияка. Те дори не се вписват в челната петорка. 

Рак
Не му идва отвътре

Варненският рапър Гошо от Почивка (7 юли) с изключително мръсната уста е онова изключение, което потвърждава правилото. Раците са хора, които много уважават себе си и по-малко - околните.

Повечето са убедени, че вулгарният език затова се нарича вулгарен – тоест, език на простолюдието, защото е предназначен за най-невежите съслойки на обществото.

Не псуват не само, защото са хора, за които общественото мнение е важно (не се полъгвайте по любимата им фраза „не плащам „данък обществено мнение“), а и защото рядко им идва отвътре да нарекат „пе*ераст“ шофьора, който ги е засекъл. 

Бягайте далеч! Това са най-големите манипулатори в Зодиака!

Лъв
Не си поплюва

Аристократичната англичанка Хелън Мирън има изключително циничен език, който може да накара таксиметров шофьор да се изчерви. Актрисата обожава мръсните вицове и ги разказва с блестящо и без капка свян.

Родена на 26 юли, тя притежава в пълна сила красотата и царствеността на Лъва. Както и неговата безпардонност. Робърт де Ниро, роден на 17 август, също не си поплюва с псувните, понякога дори и по адрес на президента на САЩ Доналд Тръмп, както направи на наградите „Тони“ преди 2 г.

При Лъвовете псуването е ексцентричен избор, а не на вродена грубиянщина и вулгарност. 

Дева
Псува на маска

В подредения, благовъзпитан и спретнат живот на Девите има съвсем мъничко място за бунт и отклонения. Всеобщо възприето е, че са хора на дълга и реда. Затова е изненадващо, че сред тях има огромен брой псуващи интелигенти.

Те са втората най-мръсноуста зодия, след Овните. Светъл пример е Катето Евро (1 септември), която не се плаши да извади пиперливия речник срещу личности и институции, които са я вбесили.

Чарли Шийн (3 септември) също е в редиците на каруцарите. Под този знак се е родил и псуващият репортер на БНТ Александър Марков (8 септември). Случайнос? Едва ли. 

Везни
С най-богат речник

Кейт Уинслет псува като каруцар. Точка. Звездата от „Титаник“ е родена на 5 октомври и, ако се съди по характеристиките на Везните, не би трябвало дори да знае какво означават половината от думите, които използва. Везна е и Слави Трифонов (18 октомври), за когото се говори, че знае всички мръсни думи в българския език.

Бившият МВР шеф Богомил Бонев (18 септември) е известен като човек с пиперлив език, макар че тези дни публично се възмути от псуващия репортер на БНТ. Като процент Везните с мръсен език не са много. Но пък по богатство на речника са номер едно. 

Скорпион
Предпочита делата

Звездата на 24 Kitchen шеф Гордън Рамзи (8 ноември) е легендарен каруцар. За него казват, че не може да си отвори устата, без да каже мръсна дума. Но Гордън е по-скоро изключение, отколкото правило за племето на Скорпионите.

Обикновено когато някой ги раздразни, те не използват думи, а дела, за да му го върнат тъпкано. Родените под този знак са интелектуалци. Те проявяват по-скоро научен интерес към псувните, този сенчест дял от лексиката.

Все пак, макар и да има множество свидетелства за противното, Скорпионите също са хора, така че понякога може да ги чуете да наредят някого на майка. 

Тези 5 зодии са най-големите лъжци, не се забърквайте с тях!

Стрелец
За развлечение попържа

Стрелците заемат достойното трето място сред най-псуващите зодии. Правят го с лекота и за развлечение. Ще споменем на първо място Ицо Хазарта (19 декември).

Президентът на "Славия" Венци Стефанов (28 ноември) също е сред най-псуващите хора в държавата. Сред чуждестранните знаменитости нека да споменем американската певица Тейлър Суифт (13 декември).

Синеокият и русокос ангел е безнадеждно цапната в устата. Тя ръси цинизми, сякаш е Грациела от махалата. Каруцарският език повече подхожда на актьора Самюъл Джаксън (21 декември), който има леко бандитски вид. 

Козирог
Рядко се изпуска

Мел Гибсън, роден на 3 януари, е културен и интелигентен мъж, но може да стане чудовищно груб и вулгарен, когато половинката го ядоса. За това говори онзи прословут запис на разговора му с бившата му Оксана Григориева.

Козирозите са сред зодиакалните знаци, които най-добре умеят да си сдържат езика. По принцип при тях гнева не изригва, а акумулира. Така че те много повече от останалите зодии умеят да гълтат жабите, но също и да изчакват подходящия момент, за да си отмъстят.

Те псуват умерено и само в краен случай.  Затова са на последно място по псувни в целия зодияк. 

Водолей
С ищах и въображение 

Не бива да се подценява в тази класация знака, под който са родени иконични псуващи, като Христо Стоичков (8 февруари). След всички вицове за Камата и неговите попържни, повече от ясно е, че когато един Водолей реши да използва мръсен език, той става ненадминат.

Псувните му се отличават с разнообразие, въображение и витиеватост. Роби Уилямс от Take That (13 февруари) е известен с това си качество. А може би не всички знаят, че английският актьор Крисчън Бейл (30 януари) има език на тираджия.

Но мнозина Водолеи са твърде добре възпитани, за да употребяват вулгаризми.

Тези 7 зодии притежават невероятна харизма!

Риби
Без лоши чувства

Карл Лагерфелд (19 февруари) е сред най-изисканите същества, които някога са стъпвали по лицето на Земята. Е тъкмо той е бил пословичен с нецензурния си език.

Като за представител на Рибите Краля на модата е имал крайно директен изказ, но нашата Жени Калканджиева (20 февруари) не му отстъпва и може би дори го надминава с цапнатата си уста.

Ангелчето Джъстин Бийбър (1 март) няма да влезе в Рая, ако Свети Петър рече да го оценява само по приказките му – много са мръсни! Рибите са знак, който обича да попържа, но без да влага лоши чувства. Те са четвъртите най-псуващи в зодияка. 

Източник: "Труд"