Гала и Зейнеб удариха на камък в опитите си да разберат кой е мъжът до варненската певица Гери-Никол. Репортерката в „На кафе” искаше настойчиво да узнае с кой е била Гери-Никол в Рим и дори каза, че за този отговор е дошла чак до Варна. Гала пък директно попита певицата от студиото в София как се казва мъжът до нея.

„В момента съм в щастлив етап от живота си, много хубави неща ми се случват. Много съм сияeща, но не съм влюбена. Няма никой до мен. С кой съм била на почивка, с кой не, важното е, че съм щастлива. Прекарах три добри дни в Рим, ядох паста с приятелчата…”, отговори дипломатично Гери-Никол.

Лили Иванова напуска дома си, завърта се нова загадка покрай живота на примата!

Тя разкри и най-трудния си момент в живота:

„След Х фактор заради злобата и завистта реших да се преместя в частна езикова гимназия. Пратиха ми клипове как мои учителки казват, че не мога да пея..

Всъщност отношението на учителки и съученици към мен винаги бе отрицателно, защото бях различна и с нестандартен вкус за дрехи, прически. Като дете например си подстригах дългата коса, отидох сама на фризьор, след като не послушах майка ми, че трудно ще поддържам новата си по-къса коса. По-късно тя ми падаше в очите.

Черната драма продължава! Емилия рухна след смъртта на доведения си син, не е за вярване на какво още я споходи!

Никога не съм искала да приличам на някой, искам да имам моята идентичност и индивидуалност. Доста трудни периоди съм имала, особено, когато постъпките ми не са били одобрявани.

Аз съм смело момиче, което продължава да гради кариерата си успешно. Не се чувствам звезда, звездите са на небето.

Аз не съм възпитател, аз съм артист. В текстовете ми няма нищо лошо, има двусмислица в тях и в зависимост от това колко ти е обременена главата, ти можеш да отсееш текстовете, когато почнеш да ги тълкуваш. Малките деца се кефят на музиката ми и текстовете, а аз помагам с тях на жените, да вярват в потенциала си и да постигат целите си. Смятам, че им помагам да казват ясно всичко, което искат, без да се притесняват. Защото някои нямат куража да го направят.”