Този тест ще ви помогне да разкриете истинската си същност. За да го направите, ще ви трябва лист хартия, химикал и вашето въображение. Като отговор, записвайте първото нещо, което ви дойде наум. Не се замисляйте!

А сега... седнете удобно, изключете всякаква логика и си представете, че плувате в океан с кристално чиста и топла вода.


1. Потапяте се под вода и се възхищавате на красивото морско дъно и неговите обитатели, когато изведнъж виждате русалка.
Какъв цвят е опашката й?

2. Русалката обаче, не е единственото нещо, което виждате. До нея плува риба. Каква е тя? Опасна и агресивна или, напротив, спокойна и безопасна?

3. Плувате до още по-дълбоко и стигате дъното, което е обсипано с миди. Какви са техните черупки? Плоски и гладки или, например конусовидни, назъбени и по-къдрави?

4. Най-накрая идва времето, в което да се върнете към сушата. Плувате бавно, докато се озовете на брега.
Колко хора виждате?

Не забравяйте да запишете вашите отговори. Готови ли сте?

Ето ги и тях:

1. Цвета на опашката на русалката, ще ви покаже колко сте общителен.
- Спокойните цветове, като синьо или зелено, говори за вашата срамежливост.
- Ярките цветове, като розово и жълто, означават, че лесно можете да намерите език с нови познати.

2. Рибата е символ за това как решавате спорове.
Ако сте си представяли неагресивни и спокойни риби – вие нямате никакъв проблем да говорите открито и самоуверено и да отстоявате собствените си становища.
- Ако рибата е хищническа и се е държала агресивно – това показва, че предпочитате да избягвате спорове и конфликтни ситуации.

3. Черупката отразява степента на това колко сте открити пред хората.
- Обикновените плоски черупки показват това, че вие лесно се откривате пред хората и не се колебаете да разказвате за себе си.
- И обратно, ако сте избрали необичайна и сложно оформена черупка, вие сте по-приктити и не сте склонни да споделяте подробности за личния си живот с другите.

4. Хората на брега на океана указват броя на приятелите ви.
- Ако плажът е пълен с хора – вие сте крал ( кралица ). Обичате големите компании, забавленията и това да сте център на внимание.
- Ако има само няколко души – предпочитате малко, но истински приятели, на които може да разчитате.
- А, ако си представите съвсем празен плаж, това означава, че вие наистина не вярвате на хората и не се стремите към това да имате приятели.