Пишман инструкторът Ричард ще остане без никаква работа след участието си във "ВИП брадър". Напомпаният мъж до такава степен разочаровал клиентките си, че те се зарекли да не тренират вече с него. И бездруго не били доволни от тренировъчната му програма, тъй като им показвал какво да правят и след това не ги следял дали изпълняват правилно упражненията. Една от звездните му клиентки е Маги Желязкова, която също се възмутила от представянето му в шоуто и си намерила нов фитнес инструктор.
 
Наши източници издават, че Ричард е влязъл в Къщата без хонорар. Неговата цел е да се популяризира. Неслучайно си е платил и титлата Мистър София. Това разкритие направи преди време Джулиана Гани, като дори обяви и сумата, която е дал за първото място – 3200 лв.

Анджелина Джоли си намери нова жертва! Красавицата завъртя главата на заклетия ерген...

Най-интересното е, че Ричард се опитва да се докаже като мъжкар в шоуто. Той отказа една от мисиите, в която мъжете трябваше да са прислужници да жените и да се занимават с домакинската работа. „Много странно защо реагира така. Не можел да гримира, не можел да среши косата на Розмари, не можел да й носи вода… А в същото време компанията му е от мъже, които открито заявяват обратната си сексуална ориентация. Как не се срамува да обикаля заведенията с тях“, казва пред ‚ШОУ‘ запознат с приятелския му кръг.

Момчето се бута навсякъде и сам признава, че иска до 3 години да стане милионер. За тази цел му трябва популярност, за да може по-лесно да пласира името си. Отделен е въпросът дали иска да се доказва като фитнес инструктор или като нещо друго. Тъй в светските среди упорито се шушука, че е жиголо и услугите му често са ползвани и от мъже. Дали това е истината обаче, ние не можем да сме сигурни. Само Ричард знае колко е трънлив пътят към мечтаната слава.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!