Жертва на изнасилване разказа, че спяла в стаята на любимия си, когато почувствала нечия прегръдка в пълна тъмнина.Студентката от колеж в Индиана стана жертва на изнасилване, след като тя прияла друг за приятеля си. Обаче виновникът избяга от наказанието, а 20-годишната Абигейл Фини гледала с ужас, докато той спокойно излиза от съдебната зала. Според закона момичето "технически" се е съгласило да прави секс, така че Доналд Грант Уорд е избагнал наказанието, съобщава The Sun.

В същата нощ Абигейл пише на своя приятелка: "Чувствам се унижена, това е погрешно, но не знам колко е незаконно." Момичето казало, че заспало в стаята на гаджето си в общежитието и се събудило, когато почувствало чувството на нечие докосване отзад. Жертвата решила, че това е нейният любим, а след прелюдия двойката правила секс. През цялото това време Абигейл не видяла лицето на партньора си, тъй като стаята била тъмна.След секса момичето отишло в банята и когато се върнало, видяло приятеля на гаджето си на леглото. Първо, Абигейл решила, че това е шега на някого и започнала да търси любимия човек. Но никой от приятелите, които тя потърсила в съседните квартири, не знаел къде е той. След това се затичала в стаята си и го намерила да спи в леглото си.

Според закона, въпреки факта, че Доналд знаел, че Абигейл го е взела за друг, технически не е извършил нищо незаконно. И в крайна сметка той бил оправдан. Междувременно 20-годишното момиче спря учението си и страда от кошмари и тревожни атаки.

Превод: БЛИЦ