24-годишна жителка на Уелс, която почиства гола домовете на клиенти, за да спечели повече пари, разкрива какво всъщност представлява този вид работа. Анна, която иска да запази самоличността си в тайна, е почиствала без дрехи през последните три месеца и казва, че това е страхотна промяна спрямо това да работи в задушен офис по цял ден.

Тя е част от Naturist Cleaners, компания основана през миналата година и осигуряваща професионални чистачки, които посещават домовете или офисите на клиентите, за да почистват и да извършват други домакински задачи, докато са напълно голи.

Ана печели 45 паунда на час за нейните голи задължения, съобщава "Мирър".Въпреки че никога досега не е участвала в някакви нудистки събития, Анна, която казва, че се чувства удобно да е гола и често е гола около близките си приятели, се е включила в услугата.

Тя казва: "Бях нова в това нещо, никога не бях го правил преди - дори не съм била на нудистки плаж или нещо подобно. Но всъщност обичам да го правя като съм сама и изобщо не се чувствам нервна така, понеже ми харесва.

"Първият път ми подейства доста освобождаващо. Ако съм сама или с близките си приятели или гадже, се разхождам около тях гола. Не съм сигурна точно защо ми харесва, просто се чувствам по-удобно по този начин."Мисля, че единствената страшна част беше, че не знаех кой ще отвори вратата. Щях ли да бъда в безопасност?

"Но всъщност беше добре и клиентът беше наистина прекрасен, той продължаваше да ме пита дали се чувствам комфортно и продължавахме да разговаряме, което ми подейства успокояващо.

"Беше в едно жилище, почистих и минах с прахосмукачката, обикновените неща, почистих и банята.Действа ми много добре след като съм била цял ден в офиса".Анна казва, че има между три и четири места за почистване на седмица, печелейки докато е гола около 45 паунда на час, както и 23 паунда на час, за да почиства облечена, въпреки че тя е имала само едно такова място.

"Всички клиенти, които съм имал, са самотни мъже, които живеят сами, всички са на различна възраст, от края на двадесетте до петдесетте", разказва Ана.

"Питам клиентите да потвърдят, че в къщата няма никой друг и че не записват ставащото, плащат ми и ги питам какво искат да направя".

След това Анна съблича всичките си дрехи и започва да почиства."Къщите никога не са ужасно мръсни. Обикновено те са нормално чисти и просто се нуждаят от малко усилия.

"Така че, аз спокойно почиствам и никога не ми е било поискано да правя нещо странно. Обикновено обичат и искат да си говорят с мен, докато работя".

Анна завършва разказа си пред британското издание с признанието си, че все още не е казала на роднините си как печели допълнителни пари в свободното си време.

Превод и редакция: БЛИЦ